sevda76a مدیر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5202 عنوان به این زن چی باید گفت آخه به اینم میگن مادر | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 17 پست سلام امروز منو مادرمو دعوت کرده بودن مراسم برا ناهار .شکهر منم خیلی بد اخلاقه اگه مامانم همراهم نباشه نمیزاره برم اینو مادرم خیلی خوب میدونه منم از صب پاشدم آماده شدم که بریم زنگ زدم مامان کجایی بیام بریم میگه من اونحام بیا خونه ما به بابات بگو بیاره شوهر منم گفت بشین سر جات نمیخواد بری آخه اونکه شرایط منو میدونه چرا صبر نکرد باهم بریم همیشه اینطوری میکنه 😎😉😉😑😑 1402/05/23 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevda76a مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5202 داری بهانه میاری چون میترسی بری بگی میخوام برم بیخشید اینقدر رک باهات حرف میزنم میخوام به خودت بی ... نه بابا بخدا همین الان داریم نیریم خونه مامانم شوهرم اونحا جوشکاری داره تو حیاطشون منم میرم اوتجا تنها بشینم دیگه خجالت میکشم تنها برم 😎😉😉😑😑
sevda76a مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5202 یه ذره عزت نفس داشته باش اعصابم خورد میشع میبینم این مردایی مثل شوهرت منقرض نشدن چی بگم آخه .منو مجبوری داد به این خونه پدری یه جور اذیت بودم اینجام یه حور 😎😉😉😑😑
sevda76a مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5202 مشکل من اینه که منتظر من نمونده باهم بریم منم تنهایی نمیتونم برم چون معذب میشم وگرنه شوهرو یه جوری میشه قانع کرد 😎😉😉😑😑