2777
2789
عنوان

فشار خون بالا

2888 بازدید | 21 پست

خوراکی هایی که فشار خون رو میاره پایین چیا هستن

همسرم فشارش ۱۴ هست 

دکتر هم میره

اما منم‌ میخواستم خوراکی های مختلف رو تو رژیم غذاییش قرار بدم

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر کدو رنده شده تو ماست دمنوش زرشک سیاه

ممنون ❤️

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
آبمیوه گازدار تلخ از این آب جو ها فشارو تنظیم میکنه نه میزاره پایین بره نه بالا 

عه جدا ممنونم 

ببین عزیزم ما ژن پدی مادریمون هر دوش فشارشون بالا بوده منم از وقتی نوجوان بودم فشارم بالاس، 

فقط خودشون باید رعایت کنن ، اصلا به شما نیست ، شما غذای فلان بپز ایشون پر نمک بخوره ، ارزشی نداره که 

خودسون باید نمک ، شکر ،نوشابه ، غذای اماده ، فست فود ، را خذف کنن ، ورزش کنن ، آب زیاد بخورن ، قرصی که داده شده را به تایمش مصرف کنن ، همین

ببین عزیزم ما ژن پدی مادریمون هر دوش فشارشون بالا بوده منم از وقتی نوجوان بودم فشارم بالاس،  ف ...

خیلی ممنون عزیزم 

مواردی که برای فشار خون بالا مضر هستند

- رنگ قرمز یا نارنجی پوشیدن یا نگاه کردن به این رنگ ها

- سیگار

- گل کلم، تخم مرغ، کوکوها، بادمجان سرخ شده، چربی حیوانی، لبنیات چرب، چای یا قهوه زیاد، خرما، قارچ، اسفناج، نعنا و پونه، مرزه، جینسینگ، قرص استامینوفن، شیرین بیان (باید با عناب یا گل بنفشه مصرف شود).

درمان فشارخون بالا:

- پیاده روی

- مصرف آبغوره بی نمک

- مصرف هندوانه، سیب، گلابی

- مصرف شنبلیله، تره، شاهی، جعفری

- مصرف آب زرشک

- مصرف ماست به همراه شوید + پودر زیره سیاه + خیار + ریحان + سیر

- مصرف سالاد بین ناهار و شام شامل هویج + اسفناج تازه + خیار + کرفس + جعفری + آبلیمو + روغن زیتون + سیر + گوجه فرنگی + روغن زیتون

- کباب گوشت سینه مرغ با آبلیمو و سیر و روغن زیتون

- تمام غذاها با آبلیمو و سماق قهوه ای و کمی سیر میل شود.

اطلاعات بیشتر در سایت عطارک

درمان فشار خون بالا در طب سنتی

عزیزم منم این مشکل دارم. تو سایت دکتر سحر قنواتی خوندم که عسل خیلی خوبه و فشار میاره پایین. سایت جالب و جذابی دارن که کامل در مورد فشار خون توضیح داده حتما با ایشون مشورت داشته باشید.