2777
2789
عنوان

بندرعباسیا توروخدا یه لحضه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دکترم فرخ پی بود ساعت ۱۲ ونیم شب کیسه آبم پاره شد نیومد بالا سرم گفت بگین دکتر کشیک عملش کنه

سلام بچه ها کراتین رونا در بندرعباس تخفیفات تابستانه زده تا شهریور ماه خودم کراتین انجام دادم خیلی خوبه خواهرمم دکلره انجام داده بود موهاش سوخته بود دست میزدی کنده میشد موهاشو احیا کرد عالی شد گفتم بیام بگم بهتون اگر‌جایی نمی شناسید من این جا رفتم رازی‌بودم تازه کلاس کراتینم میخوام برم پیشش چون بخاطر تخفیفش۱ملیون گذاشته خانمه شمالی هستش تازه اومده بندر بخاطر مشتری جذب کردن خودشو نشون بده قیمت پایین میده شمارشو میزارم۰۹۰۳۶۶۹۴۲۷۶پیج کاریشم keratin_rona

بچه ها تبلیغات نیس چون بندر یا گرونه یا مواد بد خواستم جایی که رفتمو حتی نگفته آگهی گذاشتم شمارشو معرفی کنم چون حقش بود 

من دکترم فرخ پی بود بندر زایمان نکردم ولی بپرس ببین انجام میده یا نه عمدتا بیمارستان ام لیلا عمل هاش ...

شما اطلاع ندارید دکتر ملیحه مفتوحی بندرعباس خوبه یا نه