2777
2789
عنوان

بندرعباسیا توروخدا یه لحضه بیاین

1472 بازدید | 20 پست

سلام خانوما دکتر زنان خوب بندر کسیو سراغ دارین سزارین اختیاری توی بیمارستان دولتی انجام بده؟میخوام یه پولی به عنوان زیر میزی بدم ببینم قبول میکنه اخه هزینه سز اختیاری توی بیمارستان خصوصی رو ندارم 

منم تازه زایمان کردم

دکتری ندیدم و نشنیدم بیاد بیمارستان دولتی سز اختیاری بکنه 

چند نفر هم که میومدن مطب سوال میکردن منشی میگفت دکتر جایی که قرارداد نداره نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مامانم پی پرسم. ولی اون بیمارستان خصوصی بود. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم تازه زایمان کردم دکتری ندیدم و نشنیدم بیاد بیمارستان دولتی سز اختیاری بکنه  چند نفر هم که ...

شنیدم دکتر امنه رنجبر این کارو‌میکنه حالا نوبت گرفتم برم ببینم قبول میکنه سا نه

من دکترم فرخ پی بود بندر زایمان نکردم ولی بپرس ببین انجام میده یا نه عمدتا بیمارستان ام لیلا عمل هاش ...

فرخ پی با بیمارستان خاتم هم قرار داره ک دولتی هست اگه بخواد میتونه انجام بده حالا اونجاهم یه سر میرم

فرخ پی با بیمارستان خاتم هم قرار داره ک دولتی هست اگه بخواد میتونه انجام بده حالا اونجاهم یه سر میرم

منم دکترم فرخ پی بود ساعت ۱۲ ونیم شب کیسه آبم پاره شد نیومد بالا سرم گفت بگین دکتر کشیک عملش کنه

سزارین بیمارستان ام لیلا من بیمه داشتم ۸۰ درصدشون بیمه داد

واقعا حتی اگر سزارین اختیاری باشه بیمه ۸۰درصدو میده😍شما چه بیمه ای بودین من نیروهای مسلح هستم