2777
2789

من به حساب پریودی ۷ هفته و ۳ روز سونو دادم ساک ۲۰ میل حاوی کیسه زرده بدون فتال پل دکترم گفت قطعی پوچه چون یه هماتوم هم دو برابر ساک حاملگی پشتش بود، گفت پیاده روی و فعالیت داشته باش سقط شه و اگر نشد دوشنبه بیا بیمارستان برای سقط. من هیچی علائم سقط نداشتم کلی زعفرون و گل گاو زبون خوردم و تحرکای سنگین کردم ولی چیزی نشد. امروز میخواستم برم بیمارستان. دیشب شوهرم گف دلم نیس، بیا بریم یه سونو بده. رفتم سونو واژینال دادم قلب و جنین تشکیل سده بود! اما به حساب پریود ۸ هفته و ۳ روز بودم اما سونو براساس اندازه ی جنین زده ۶ هفته و ۲ روز. هماتوم هم خیلی کوچیک شده بود. اینم بگم که ازمایشم روز موعدم مثبت شد یعنی لقاح مطمئنم دیر نبوده. تروخدا اگر تجربه ی این دیرتشکیل شدن رو دارید بگید؟ بچه سالم بوده؟ میگم نکنه جنین معیوبه انقد دیر تشکیل شده قلبش... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن سن جنین یه هفته کوچکتر از تاریخ پریود لود البته پریود من منظم نیست

یه هفته کوچیک وبزرگ بودن جنین طبیعیه نگران نباش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پیش دکترمم نمیخوام دیگه برم اقلا این تشخیص پوچ بودنش و توصیه ش به سقط اشتباه بود و تا دکتر جدید پیدا ...

مبارک باشه فکر نمیکنم مشکلی باشه احتنالا لقاح دیر انجام شده وسط سیکل لقاح انجام نشده مثلا اخرای سیکلت گرفته واسه همین با تاریخ پریودت نمیخونه