2777
2789
عنوان

دیپلم ناقص تو رو خدا بیاین یه لحظه

1259 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان من ۲۶ سالمه 

تا سوم دبیرستان رفتم ولی کلاس و سوم  چندتا درس رو قبول نشدم 

البته تا اول دبیرستان درسم خوب بود دوم و سوم مشکلاتی برام پیش اومد که نتونستم درس بخونم 

الان خیلی دلم می‌خواد ادامه بدم باید از کجا پیگیری کنم 

همون کتابایی که افتادم رو امتحان بدم یا باز از اول دوم و سوم رو بخونم با رشته ی بهتر 

چون اصلا نمی‌دونم چندتا کتاب رو افتادم شاید تعدادش زیاد باشه 

میشه منو راهنماییم کنید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون از الان شروع کنم میتونم جایی برسم ؟ 

اره عزیزم قطعا میتونی من مامانم چهل سالگی خوند بعدشم کنکور و دانشگاه الآنم شاغله پنجاه سالشه هیچی دیر نیست 

رشتت‌ چی بوده

برو از دبیرستانی که میرفتی بپرس راهنماییت میکنن

منم شرایطم مثل شمابود پروندمو بردم بزرگسالان اون درسایی که افتاده بودمبصورت غیر حضوری برداشتم خوندم امتحان دادم دیپلم گرفتم بعضی درسا حضوریم داره که من نخاستم بردارم

اینا  تقریبا ده سال پیش بود شاید الان بتونی توهمون دبیرستان امتحان بدی پس حتما ازشون بپرس حتی شده تلفنی 

تواین ماه دوشنبه چهارشنبه هامدرسه بازه ماه بعد هرروز

رشتم تجربی بوده 

عالیه پیش بشین خوب بخون ولی حتما باید مشاور خوب بگیری عزیزم مثلا مشاوری که خودش دانشجوی پزشکی یا دندون باشه چون بلدن راه کنکورو خیلی تلاش کن پیراپزشکی هم قبول بشی خیلی عالیه الهی موفق باشی برای منم دعا کن کنکور دارم

عالیه پیش بشین خوب بخون ولی حتما باید مشاور خوب بگیری عزیزم مثلا مشاوری که خودش دانشجوی پزشکی یا دند ...

وای یعنی الانم بخونم میتونم پزشکی بیارم ؟؟؟؟ 

برات حمد و آیت الکرسی میخونم عزیزم بهترین نتیجه رو بگیری