2777
2789
عنوان

موی صورت

142 بازدید | 13 پست

موهای صورتمو چی کار کنم ؟! 😁 هر کاری میکنم جوش میزنم . بند و وکس که اصلا چون تا میندازم صورتم پر جوش میشه. با تیغ اصلاح مخصوصم که گفته بودن زدم دون دون جوش ریز میزنم . یه مدت بور میکردم موهامو بازم میرم تو آفتاب برق برق میزنه 😂 دیگه موندم چی کارش کنم 

موندم مامانم چجوری جوش نمیزنه اصلا با اینکه بند میندازه 

من با تیغ اصلاح شیو میکنم. ببین الکل بزن ب تیغ بعد به صورتت روغن نارگیل یا هرچی ک داری بزن بعد شیو کن.. کارت ک تموم شد به صورتت خیار بزن خیار و بزار تو فریزر بعد بزن به صورتت منم همینجوریم متاسفانه. برای یه اصلاح هفت خوان رستم و رد میکنم 

سلنوفیل 🌙🌕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مشکلم همینه راه حل پیدا کردی به منم بگو‌

بعد از اصلاح با بند باید سدر و ماستو قاطی کنی بذاری نیم ساعت بمونه بعد زیر دوش یا اب اروم ملایم ماساژ بدی بشوری 

سدر میکروب کشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بعد از اصلاح با بند باید سدر و ماستو قاطی کنی بذاری نیم ساعت بمونه بعد زیر دوش یا اب اروم ملایم ماسا ...

بلافاصله بعد اصلاح جوش نمیزنم چند روز بعدش ینی از تایمی ک دوباره موهای صورتم داره در میاد صورتم جوش میزنه

بلافاصله بعد اصلاح جوش نمیزنم چند روز بعدش ینی از تایمی ک دوباره موهای صورتم داره در میاد صورتم جوش ...

امتحان کن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
لیزر کن یه مدت جوش ژیلت زدن رو تحمل میکنی بعدش راحت میشی

لیزر کنم تار موهام ضخیم نمیشه ؟! آخه یه ویدیو تو اینستا دیده بودم صورتش قشنگ‌ مثل مردا ریش در آورده بود 🫤 من موهام زیاده ولی تار موهام خیلی نازکه کلا 

من با تیغ اصلاح شیو میکنم. ببین الکل بزن ب تیغ بعد به صورتت روغن نارگیل یا هرچی ک داری بزن بعد شیو ک ...

عزیزم یه سوال

چند مدته شیو میکنی ؟! و اینکه موهات زیاد و ضخیم نشده ؟! من از اینم خیلی میترسم 🥺

عزیزم یه سوال چند مدته شیو میکنی ؟! و اینکه موهات زیاد و ضخیم نشده ؟! من از اینم خیلی میترسم 🥺

نزدیک به 4.5ساله. نه اصلا اینا همش حرفه که تیغ موهای صورت رو ضخیم میکنه. ببین اگه مشکل هورمونی نداری ب نظر من ک خوبه. ما خانوادگی استفاده می‌کنیم 😁 ببین از اینا بگیر که 4تا تو یک بسته هستن

سلنوفیل 🌙🌕
نزدیک به 4.5ساله. نه اصلا اینا همش حرفه که تیغ موهای صورت رو ضخیم میکنه. ببین اگه مشکل هورمونی نداری ...

نه مشکل هورمونی ندارم ولی انقدر این حرف رو زدن گفتم نکنه ضخیم شه 

دقیقا از همونا میگیرم 

مرسی عزیزم ❤️