2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید؛دشمن شاد نشم

154 بازدید | 6 پست

دخترا اول بگم کاربری ۷ سالم ترکیده

۸ سال تلاش و دعا .......برا یه چیزی که خیلی بهش امید داشتیم 

حالا کلا ورق برگشته

دعا کنید ناامید نشم،از خدایا معجزه دور نیس 

من به دعای شما ایمان دارم 

خیلی دلشکسته هستم باردار هم هستم 

اصلا حال خوبی نیس

انشالله ناامید نشی

حتما برات دعا میکنم هزیزم

گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمی‌دونستم دیگه صداتو نمی‌شنوم نمی‌دونستم میشه حسرتم  تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم دلم شکسته بابامو دیروز دفن کردیم اگه دوس داشتی برای آرامش بابام دعا کن ممنون

گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمی‌دونستم دیگه صداتو نمی‌شنوم نمی‌دونستم میشه حسرتم  تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت 

وای  خدا رحمتش کنه  انشالله جاش بهشت باش

مرسی انشالله به خواسته دلت برسی