2821
2789
عنوان

تا حالا شده مغزتون اذیتتون بکنه

614 بازدید | 43 پست

یعنی خودتون دلتون نخواد یه چیزیو ولی ذهنتون مدام تکرار کنه تو مغزتون ،این باگ خلقته آیا ؟ 😄😄شما هم اینطوری میشین ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

همون نفس درون میگن چی میگن اونو میگی؟

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رو اعصابه به خصوص وقتی یه تیکه آهنگ هی ریپلای میشه به تهش هم نمیرسه دوباره میره از اول

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

من توی مغزم انگار جنگ و دعواس خودم با خودم توی مغزم درگیرم از اعصابمه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

اره دو روزه مغزم درگیره دارم دیوانه میشم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همون نفس درون میگن چی میگن اونو میگی؟

نمیدونم اسمش چیه ،گاهی حرفایی میاد تو ذهنم که واقعا مد نظرم نیست ،دقیقا انرژی های منفی ،جمله هایی که حالمو میگیره ،دیگه تازگیا یا فحش میدم یا محل نمیدم تموم شه ولی عاصی م کرده تازگیا 

بله و بشددددتم اذیت میشم رو کل جسم و روحم اثر میزاره

من تا ساعت یازده شب کلی خوشحال و پرانرژی بودم یدون هیچ دلیلی ،داشتم کمدمو تمیز میکردمو کارامو انجام میدادم که یهو افکار منفی و حرفایی که دیگران بهم زدن و دلمو شکوندن مدام تو مغزم تکرار میشه یا ترسایی که دارم برام گفته میشه ،نمیدونم شما هم اینجوری هستین یا فقط من اینطوری ام

رو اعصابه به خصوص وقتی یه تیکه آهنگ هی ریپلای میشه به تهش هم نمیرسه دوباره میره از اول

تیکه آهنگ بهتره تا جمله های منفی یا جمله هایی که مثلا پنج سال پیش یکی گفته مدام برام تکرار مبشه 

من توی مغزم انگار جنگ و دعواس خودم با خودم توی مغزم درگیرم از اعصابمه 

منم همینجوری ام ،گاهی فحش میدم به خودم ،مامانم یهو میاد داخل اناق میگه با کی هستی میگم خودم شک میکنه بهم 😄

نمیدونم اسمش چیه ،گاهی حرفایی میاد تو ذهنم که واقعا مد نظرم نیست ،دقیقا انرژی های منفی ،جمله هایی که ...

ارههه اینو منم دارم 

تازگیا هم زیادی داره اذیت می‌کنه خیلیییییی زیاد 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
اره دو روزه مغزم درگیره دارم دیوانه میشم

منم چند روزه اینجوری شدم ،اصلا راه فراری هم نداره ،انگار مغز من قسم خورده تا منو له نکنه دست برنداره ،چندروز پیش حالم عالی بود ،شزوع شده افکار منفی تا اینکه امشب ساعت یازده تونست با تکرار حرفای ناراحت کننده مردم اشکمو دربیاره ،نمیدونم شک میکردم قبلا به خودم که نکنه ناراختی اعصاب دازم

2825
2823
2791
2779
2792