2777
2789
عنوان

خانم‌های منصف بیاین نظر بدین!

166 بازدید | 16 پست

اول نگید شما آقا هستید برید تاپیک‌هام رو ببینید.

یه تاپیک بود در مورد سیسمونی و همه گفتن رسم مضخرفه و چند نفر هم حنابندون و... رو اضافه کردن.

حالا سوالم اینه چرا خرج‌هی به پای خانواده داماد هر روز مجلل‌تر میشه و به پای عروس میشه رسم مضخرف؟؟؟

آیا نی نی سایت جوش اینطوره که در هر شرایط فقط از زن طرف داری می‌کنن یا واقعا اینطوره!

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

من مخالف جهزیه و سبسمونیم

از اونورم مخالف عیدی و قربونی و طلای آنچنانیم

با یه جشن کوچیک

و درحد توان طلا

و ملزومات اولیه هم میشه زندگی تشکیل داد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسم غلط باید برداشته شه چه واسه زن باشه چه واسه مرد

مزخرفترینش هم سیسمونیه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
من مخالف جهزیه و سبسمونیم از اونورم مخالف عیدی و قربونی و طلای آنچنانیم با یه جشن کوچیک و درحد تو ...

بالاخره جهیزیه وسیله زندگی هست یکی باید تهیه کنه؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
رسم غلط باید برداشته شه چه واسه زن باشه چه واسه مرد مزخرفترینش هم سیسمونیه

عروسی چطور؟

رسم غلط باید برداشته شه چه واسه زن باشه چه واسه مرد مزخرفترینش هم سیسمونیه

دلیلش؟

بالاخره جهیزیه وسیله زندگی هست یکی باید تهیه کنه؟

دو طرف به کمک هم

صد دست قاشق بشقاب،هزار مدل قابلمه

واقعا نیاز نیست

کمکم طی زندگی باهم میخرن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
عروسی چطور؟

عقیده ی شخصی من اینه برای شروع زندگی مشترک تمام مسئولیتا بر عهده زن و مرده نه خونواده ها اگه خونواده ها شرایطش رو داشتن هر اندازه که دلشون خواست کمک میکنن وگرنه هیچ وظیفه ای ندارن 

و این که هردو شاغل باشن 

یا یکی شاغل باشه و یکی مسئولیتای تو خونه رو دوشش باشه هم توافق دو طرفه و واسه هر زوجی فرق میکنه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
دلیلش؟

چون مسئولیت بچه بر عهده ی کسیه که تصمیم گرفته اونو به این دنیا بیاره 

اصلا از خیلی وقتا پیش رسم بوده داماد به عروس مهریه میده.خانواده عروس هم با  اون پول مهریه جهاز تهیه کنن و بدن به عروس دوماد.ماشاالله هرچی هم جدیدا رسمه مسخرس به نفع داماد و به ضرر عروسه.

اصلا از خیلی وقتا پیش رسم بوده داماد به عروس مهریه میده.خانواده عروس هم با  اون پول مهریه جهاز ...

منظورت شیربهاست دیگه؟

نه.شیر بها نیست.همون مهریس.منتهی یه اقایی داشت میگفت برای یه دوره از ایران بوده و رسم اصیلی بوده.متا ...

خوب گلم اینکه به نفع مرد میشه مهریه برمیگرده تو خونش و دیگه زن پشتوانه به عنوان مهریه نداره و شوهر راحت طلاق میتونه بده. 

خوب گلم اینکه به نفع مرد میشه مهریه برمیگرده تو خونش و دیگه زن پشتوانه به عنوان مهریه نداره و شوهر ر ...

خواهرجان.مهریه اصلا فلسفش یه چیز دیگس.الان به چشم یه پشتوانه بهش نگاه میکنن.قبلا ها.اقا یه چیزی به زن میداد مثل یه هدیه.یا یه چیز با ارزش که نشانه اینه که زنشه و سهم داره از زندگی.مهریه رو گردن شوهره.و تو شروع زندگی مشترک باید بده.حالا یا لوازم خونه بگیره بیاره.یا واسه خودش طلاو ملزومات.