2777
2789

نه مشکلی نداره ک

حالا تو گوگل بزنید کارهایی ک نباید انجام بشه رو ذکر کردن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آقای مکارم غسل هنگام پریود رو درست میدونن تا جایی که من میدونم 

چون این مساله احتیاط واجبه میتونید تو این مورد خاص از یک مرجع تقلید اعلم غیر از مرجع خودتون تقلید کنید پس مقلد هرکسی هستید میتونید از اقای مکارم تقلید کنید و غسل کنید البته ممکنه من اشتباه کنم 

در هر صورت این سایت جای مطرح کردن سوال شرعی نیست چون ممکنه جواب اشتباه بگیرید 

پیشنهادم اینه که از سایت پاسخگو به طور آنلاین سوالای شرعیتونو بپرسید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیشه بری حمام غسل جنابت بکنی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چرا نشه هر دعایی میتونی بخونی حتی قران فقط آیاتی ک سجده داره نمیتونی  

بنابر نظر بعضی از مراجع سوره های دارای سجده واجب رو کلا در زمان پریود نمیشه خوند 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

عزیزم فکر میکنم بشه ذکر هم گفت فقط همون نماز نمیتونی بخونی و قرآن هم میتونی بخونی به شرط اینکه دستت به آیات نخوره 

البته مطمئن نیستم به جوابم ولی تا حالا واسه خودمم پیش اومده و همینطوری عمل کردم 

@ظهور۳۱۳  

خواهر جون لطفا جواب این سوال دوستمون رو بدید ممنون میشم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزم فکر میکنم بشه ذکر هم گفت فقط همون نماز نمیتونی بخونی و قرآن هم میتونی بخونی به شرط اینکه دستت ...

عزیز غسل جنابت به خودی خود واجب نیست 

وقتیکه میخوای نماز بخوانی برای نماز واجبه 

که غسل بگیری... ـ

بسته به نظر مرجع تقلیدتون دارهـ

به جز آبت الله خمینی و خامنه ای 

سایر مراجع میگند میشه در حال حیض بری غسل جنابت بکنی  و دیگه جنوب نیستی فقط حایض محسوب میشی.. 

باز نظر مرجع تقلید تون باید بپرسید.. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ذکر وصلوات مانعی نداره. 

اگر مرجعتون اجازه میده.. 

میشه فعلا غسل جنابت هم بکنید که رفع کراهت بشه. 

بعد پاکی ازحیض هم یک غسل به نیت هر دو هم حیض هم جنابت کاملا پاک. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیز غسل جنابت به خودی خود واجب نیست  وقتیکه میخوای نماز بخوانی برای نماز واجبه  که غسل ...

خیلی ممنونم عزیزم 

اتفاقا مرجع تقلیدم آیت الله خامنه ای هستن و فکر میکردم چون پریود شدم غسل نمیتونم بکنم دیگه و نمی‌کردم  پس خدا رو شکر درست عمل کردم . 

البته نماز که می‌دونم نمیتونستم بخونم که بخوام غسل کنم ولی بیشتر به خاطر همون کراهت شک داشتم که میگن شخص جنب حتی خوردنش هم مکروهه که اولش همش انکار خودمم با کراهت چیزی می‌خوردم و ته دلم یه جوری بود که شما الان گفتین خیالمم راحت شد. 

خیلی ممنونم که جواب دادین خواهر گلم🙏💚 

الهی که سلامت و عاقبت بخیر باشید

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ذکر وصلوات مانعی نداره.  اگر مرجعتون اجازه میده..  میشه فعلا غسل جنابت هم بکنید که رف ...

اما ایت الله خامنه ای و خمینی میگند نمیشه تو حالت حیض غسل جنابت کرد. 

خیلی ممنونم عزیزم  اتفاقا مرجع تقلیدم آیت الله خامنه ای هستن و فکر میکردم چون پریود شدم غسل نم ...

مائده جان اکثر فقها میگند میشه در حال حیض غسل جنابت کرد مثلا ایت الله بهجت میگند باید تحفظ کنه و جلو خون بگیره بعد غسل جنابت کنه. 

اما آیت الله خامنه ای و خمینی میگند در این حال غسل جنابتش درست نیست. 

اما احتیاط واجب گفتند در این مورد. 

احتیاط واجب یعنی باید یا به همین احتیاط خودشان عمل کنی (احتیاط خامنه ای) یا بری از یک مرجع تقلیدی که از لحاظ علمی بالاتره از مراجع دیگه عمل کنه. مثلا ببینه سیستانی چی میگه تو این مسئله؛ مثلا سیستانی میگه میشه تو این حالت غسل جنابت کرد. از جنابت پاک میشه اما احکام جنوب همچنان داره یعنی باید پرهیز کنه از دست به خط قرآن؛ رفتن به مسجد... 

ساده گفتم یک بار دیگه بخونید متوجه میشید عزیزم... 👆

خودم بعضی مسئله احکام دوبار میخونم تا متوجه بشم. 

مائده جان اکثر فقها میگند میشه در حال حیض غسل جنابت کرد مثلا ایت الله بهجت میگند باید تحفظ کنه و جلو ...

خیلی ممنونم عزیزم کامل توضیح دادین  

چند بار خوندم گلم ، فکر کنم یعنی وقتی تو این شرایط قرار گرفتیم همون غسل جنابت هم نکنم بهتره و کلا موقع پاک شدن هر دو رو با هم انجام بدم با یک غسل 

سلامت و موفق باشین خواهر خوبم 💚