2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلا بفروش☹️

252 بازدید | 10 پست

ضرر کرده تو بازار 

یه انگشترم تقریبا ١۴ یا ١۵ تومن میشه میگه اینو بفروش بده من قول میدم بعد بگیرم

تاحالا طلا زیاد فروختم اما این دفعه راضی نیستم🥺☹️

بدم یا ندم بنظرتون ؟

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

اگر جبران میکنه برات بفروش

وگرنه نه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تا سه ماه دیگه برگردونه

نمیدونم واقعا

می‌تونه از جای دیگه هم جور کنه ولی گیر داده ب انگشتر من😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

شوهر منم میگ بفروش نمیدم:////😑🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
شوهر منم میگ بفروش نمیدم:////😑🚶🏻‍♀️

تیر آخر مردا همین طلاهای ما خانوماست😂😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا سوالی که برای من پیش میاد اینه که طلاها از کجا اومده؟ اگه مال خودته و از خونه پدرت اوردی نفروش ، ولی اگه همسرت برات خریده بفروش ، چون بازم برات میخره   

هر چند من خودم اگه از خونه بابامم اورده باشم میفروشم که نره از غریبه کمک بخواد 

اینجا همش میبینم میگن طلاهامو شوهرم میخواد   یه جوری که انگار با هم نیستن  انگار دوست پسر دوست دخترن  یا جدا زندگی میکنن و مال و اموالشون جداست🤔  زندگی مشترک خوشی و نا خوشی و پولداری و بد بیاری و همه چیش با هم  قرار نیست تو خوشی کنار همسرمون باشیم و تو نا خوشی بگیم نه این طلا مال منه این ماشین مال منه  تو ام برو هر کاری میکنی بکن به مال کن دست نزن

واقعا سوالی که برای من پیش میاد اینه که طلاها از کجا اومده؟ اگه مال خودته و از خونه پدرت اوردی نفروش ...

درست میگی

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا سوالی که برای من پیش میاد اینه که طلاها از کجا اومده؟ اگه مال خودته و از خونه پدرت اوردی نفروش ...

😐💔 اوکی حرفات حقع

بشرطی ک شوهر ادم باشه پشت زنشو خالی نکنه:/

من ک حاضرم خرید خونه بهم بخوره ولی طلا ندم🤦‍♀️

البته بیشترشو خانواده خودم دادن😪🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
😐💔 اوکی حرفات حقع بشرطی ک شوهر ادم باشه پشت زنشو خالی نکنه:/ من ک حاضرم خرید خونه بهم بخوره ولی ...

دیگه هر کسی شرایط خودشو داره نمیشه برای همه یه نسخه پیچید، ولی من خودم اگه فکر کنم همسرم ادم نیست خب باهاش زندگی نمیکنم دیگه ، چون ارامشمم تو زندگی از هر چیزی مهم تره خودم وقتی ازدواج کردم خونه داشتم ماشین داشتم طلا داشتم پول اضافه داشتم  سر یه شغل جدید مجبور شدم خیلی چیزا که مال خودم بود و فروختم که از کسی کمک نخوایم   حتی پدر شوهرم گفت تو طلا نفروش ماشین نفروش  من میفروشم میدم گفتم نه زندگی ما دو نفره ،  اخرشم پولمونو بردن سرمون کلاه گذاشتن   ،  همه بهم گفتن الان خیلی ناراحتی گفتم اره ناراحتم ولی خدا رو شکر تنمون سالم ، پول بر میگرده ایرادی نداره کاریه که شده فدای یه تار موی شوهرم هر چی که رفت صدقه سرمون باشه ،     همه فامیلش گفتن خدایی زنت تک ندیدیم اینجوری ،   شوهرمم گفت بیشتر کار میکنم هر چی فروختیم بهترشو برات میخرم ، کل تلاششو میکنه که من تو رفاه  باشم ارامش داشته باشم همین برام کافیه