2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

5781 بازدید | 63 پست

خانوما من سه چهار روزه ابرومو کاشتم

دائم نگرانم موهای پشت سرم کم شده

وهمش فکر میکنم ابروم خوابش خوب درنمیاد

کلی تحقیق کردم برم یک کلینیک خوب

اخرش نمی دونم چی شد رفتم کلینیی که  خیلی توی کاشت ابرو مشهور نیست

میگم چرا هر کی کاشته ابروهاش تیز تیزیه 

سیخ و بد وای می ایسته؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم هرکیو دیدم مسواکی بود ابروهاش

خب چ کاریه بدتر ادم زشت میشه

البته بلانسبت استارتر

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

اره منم هرکیو دیدم مسواکی بود ابروهاش

میدونی فک کنم بعدش باید با ژل و صابون ابرو بخوابوننش بچسبه به صورت

همه اینطورن؟

نه اگر جنس موها خوب باشه وکاشتکار حرفه ای باشه عالی درمیاد

من از شهرستان امدم تهران

مشاوره به من گفت کاشتکارمون میره ترکیه دوره میبینه.وقتی من رسیدم کلینیک گفتم کاشتکاره من ترکیه دوره دیده گفت نه

از همون موقع شک دارم همش تبلیغ ودرو غه شاید خراب کرده باشه

نه اگر جنس موها خوب باشه وکاشتکار حرفه ای باشه عالی درمیاد من از شهرستان امدم تهران مشاوره به من گ ...

اگه کسیو دیدی خوب شده ک خوبه

چون اونایی ک من دیدم بد بود انشاالله مال شما خوبه