2777
2789

منم میخوام بدونم چجوریه

اخه ادم نونو برنج نخوره ک ریزش مو میگیره

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو بار گرفتم خیلی هوبه ولی خب چون دو بار شکستمش الان هر کاری میکنم نمیتونم بگیرم.

ولی باید حتما تا اخر شهریور حداقل 12کیلو کم کنم

میخوام برای اخرین بار تلاش کنم و ار چهارشنبه بگیرم دوباره

امیدوارم بتونم

اب قلم باید بخوری هر روز

آب قلم ک بدتر چاق میکنه چربه خیلی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
رژیم کتو برپایه چربیه  کلا همه فکرتو عوض میکنه😉

عه