2777
2789

زندگی من فقط واسه بقیه قشنگه

مثل یه کاخ شیشه ایه 

قشنگه اما از بیرون 

از تو پر از استرس و حال بده ...

الان همینو به کسی بگم ، میگه خوشی زده زیر دلت

اما نزده...

بغضم میگیره این جمله رو بهم میگن که وای خوشبحالت...

من هیچ چیز به میل خودم نبوده و شاید اگه اینجوری پیش بره ، نخواهد بود...

حرفامو اونی میفهمه که باید .

اگه درکی از این موضوع ندارین پست نذارین واسم، ناراحت و حساسم در حال حاضر:(( 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش قشنگه برا بقیه؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

شاید اطرافیانت خیلی بدبختن تورو خوشبخت میدونن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اوم منم ظاهر عالیه عالیه:(

از درون استرس فق:/

گاهی حس میکنم خوشی زده زیر دلم=/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
خب عزیزم بگو دقیقا از جی راضی نیستی :/

از همه چی تقریبا 

و این انقدررررررر زیاده که حتی از توضیح دادن هم فراریم 

اینقدر حرفام و احساساتم سرکوب شده( اوایل به دست دیگران و بعد به دست خودم) که دیگه صحبت کردن در موردش برام یه چیز بشدت سخته 

در این حد حاد 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام