2777
2789
عنوان

خانوما بیاید کمکم

47 بازدید | 8 پست

خانوما چند وقته حس بدی دارم نسبت ب شوهرم کل شوهرشم هزار بار گشتم ولی چیزی نبوده نمیدونم چیکار کنم این حسو از خودم دور کنم

نمیدونم تاثیر حرفاییه ک اینجا درباره شوهراشون میشنوم یا ن چیز دیگه

کمکم کنید حس منفیو از خودم دور کنم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

اگه اینجا انقدر روت تاثیر میذاره نیا

جدی میگم زندگی و ارامشت ارزشمندتره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه اینجا انقدر روت تاثیر میذاره نیا جدی میگم زندگی و ارامشت ارزشمندتره

نمیدونم بخدا کلا بهم ریختم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا کلا بهم ریختم

عزیزم وقتی چیزی ازش ندیدی پس چیزی نیست

وگرنه بلاخره یه نشونه پیدا میشد

خودتواذیت نکن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم وقتی چیزی ازش ندیدی پس چیزی نیست وگرنه بلاخره یه نشونه پیدا میشد خودتواذیت نکن

همین

شوهرمم میگه منفی بین شدی اینچزا رو ب خودت جذب نکن

ولی شده خوره برام مغزم همش مشغوله از بس اینجا گفتن فکر نمیکردیم شوهرم اینجوری باشه و..

همین شوهرمم میگه منفی بین شدی اینچزا رو ب خودت جذب نکن ولی شده خوره برام مغزم همش مشغوله از بس این ...

ببین اینجوری باشی خدایی نکرده با خودش میگه من که هیچکاری نمیکنم این به من شک داره همش اصلا بزار یکاری بکنم

اینم بهت بگم زیاد اینجارو جدی نگیر چه دروغایی که اینجا رو شد

یسریا انگار مریضن میان و دروغ میتویسن

نمیگم خیانت نیست چرا هست ولی اینجا دروغ زیاده

ببین اینجوری باشی خدایی نکرده با خودش میگه من که هیچکاری نمیکنم این به من شک داره همش اصلا بزار یکار ...

ممنونم عزیزم دلم خیلی اروم شد باهات حرف زدم خدا بهت خیر بده و ی زندگی شاد و بدون استرس

ممنونم عزیزم دلم خیلی اروم شد باهات حرف زدم خدا بهت خیر بده و ی زندگی شاد و بدون استرس

قربونت عزیزم

خداروشکر که اروم شدی

ان شالله همیشه خوشبخت باشی❤