2777
2789

اگه واجبه تگ کنیم غیر اون سایت شلوغه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع تگ کن لطفا

تگ کردن یکی کافیه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تاپیک میخام حذف کنم

برای حذف تاپیک باید برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من یا بزنید روی پروفایل من  و اونجا لیست تاپیکاتون هست ... انگشتتونو روی عنوان نگهدارید یک صفحه باز میشه کپی نشانی پیوند رو بزنید و برید داخل تاپیک نی نی یار که پایین ایدی کاربریشونو میدم و اونجا انگشتتونو داخل کادر نگهدارید و الصاق میاد اون رو اوکی کنید... فقط تاپیکای خصوصیتون و خانوادگی حذف میشه و روزی یدونه روزهای زوج فقط ...‌ ❌روزهای تعطیل و فرد تاپیک قفله❌... داخل  تاپیک نی نی یار حذف رو بخونید چیزایی که گفتن رو و اینکه برای قفل تاپیکتون برید داخل  نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من و بازکردن یا قفل کردن اونجا مشخصه....‌ اون تاپیکایی که پستی نداره و صفر هست تعداد پستشون هم میتونید با اون سه نقطه زیر پست خودتون  حذفشون کنید و همچنین پست خودتون رو داخل تاپیک کاربرای دیگه که فقط برای حذف پست زیر دو سه دقیقه زمان دارید و غیر از این دیگه قادر نیستید پاک کنید.....

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2‍   

توجه :

❌ نی نی یارها تاپیک حذف نمیکنن و فقط از طریق تاپیک نی نی یار حذف تاپیک اقدام کنید❌

@_mahyar ❌آقاهستم❌

چقدر سخت متوجه نشدم

بخونید دقیق توضیح دادم 

برید داخل پروفایل من یا نی نی سایت من و قسمت تبادل نظرهای من و اونجا لیست تاپیکاتون هست ... روی عنوان تاپیک انگشتتونو نگهدارید یه صفحه باز میشه و شما کپی نشانی پیوند رو بزنید لینک تاپیکتون کپی میشه و برید داخل تاپیک نی نی یار که بالا ادرس کاربریشونو دادم و انگشتتونو داخل کادر نگهدارید الصاق رو اوکی کنید همین .. فقط تاپیکای خصوصی و خانوادگی حذف میشه روزی یدونه روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح... داخل تاپیکشون خودشون توضیح دادن

@_mahyar ❌آقاهستم❌

تو پرفایل میرم وقتی میزنم تبادل نظر ها هیچی نمیاره چرا 

اگه لیست تاپیکاتونو نمیتونید مشاهده کنید اشکال از سایته و صبر کنید درست میشه

یا بزنید روی پروفایل من اون کادر قرمز و یا نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من

@_mahyar ❌آقاهستم❌