2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا کت وبال که هیچ ولی تعجم کردم برای هشت نفر سرو کردن

اگه غذای دیگه هم باشه میشه به ۸ نفر رسوند

البته اگه غذای دومم همه پسند باشه مثل قرمه سبزی 

ولی غذایی مثل فسنجون و قیمه بادمجون اینا همه پسند نیست ممکنه کم بیاد 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
سینه هارو چهر قسمت میکنید؟کم نمیشه؟

بله ۴قسمت

والا اضافه هم میاد

البته ما توی مهمونی حداقل ۳مدل غذا میذاریم

ولی۳مدل نباشه هم سینه مرغ سنگینه و همشو دونفر نمیتونن بخورن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه مرغ غذای اصلی بود .جالب نبود.پشقاب خورشت خوری پر نبود خالی بود اصن

این طوری که خیلی کمه .... من فکر کردم یک خورشت دیگه هم داشته .... من خودم چون بعضی مهمونهام را می شناسم که زیاد مرغ دوست ندارند غذای اصلی یک خورشت دیگه میزارم و کنارش مرغ یا جوجه یا فیله سوخاری درست می کنم 

دوتا رون دوتا بالای رون سینه هم چهارتا

اون قسمت ساق رون گوشت کمی داره ، حتی بچه ها هم کامل میخورن

پس واسه ادم بزرگ که صد در صد کم میاد 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بله ۴قسمت والا اضافه هم میاد البته ما توی مهمونی حداقل ۳مدل غذا میذاریم ولی۳مدل نباشه هم سینه مرغ ...

البته اون قسمت استخوان دار زیر سینه رو هم ما با سینه قطعه قطعه میکنیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بله ۴قسمت والا اضافه هم میاد البته ما توی مهمونی حداقل ۳مدل غذا میذاریم ولی۳مدل نباشه هم سینه مرغ ...

میدونی چون پشقابهای خورشت خوری بزرگن سرو غذا خوب درنمیاد.البته سلیقه ها فرق داره

میدونی چون پشقابهای خورشت خوری بزرگن سرو غذا خوب درنمیاد.البته سلیقه ها فرق داره

والا ما دیگه به سایز بشقاب اهمیت نمیدیم😁

یه مدل کباب یه مدل خورش و مرغ توی برناممونه برای مهمونیا؛بجز سالاد و سوپ و باقی مخلفات

مرغ هم زیاد طرفدار نداره همیشه بیشترش میمونه؛خورش و کباب رو میخورن

سلام عزیزم

من شوکت هستم شما از اعضای کانال رندگی به روش شوکت هستی

اون کانالو بپاک گلم بیا اینجا مطالبم کپی کردم براتون

یه اساس کشی داریم🌸🌸🥰🥰

https://eitaa.com/rozmareha

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره