2777
2789
عنوان

سازمان 💩جش و تلاش های من بعد یکسال!😊

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 86 پست
منظورم سختی بی منطقه که اینهمه بخونی نتونی بزنی

تلاش برای موفقیت تحصیلی در کنکور ایران نسبی هس

یه وقت یکی بیش از شما تلاش کرده

البته منفی زدن دروس نسبی نیس، دام طراح استرس عدم تمرکز و.... باعثشه.

من دو سال برا ارشد خودمو کشتم دانشگاعی که میخاستم نیوردم 

برا کنکورم هم یه سال تمام هلاک شدم از خوندن و تست زدن ولی رتبم شد ۸۰۰ انتظار خیلی پایینتر داشتم ولی تلاش ۸۰۰ نفر از من بیشتر بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی قبول کن وجدانا نخونده بودی اگه خونده بودی دیگه هر درسی بیست میزدی حداقل

سوالاش حتی از آیکیو هم خیلی بالاتر بود کلا کپ کردم با دیدن سوالا

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بی منطقی اونجاس ک یکی با سهمیه ۲۵ درصد و رتبه داغون بره پزشکی تخصص هم قلب و عروق برداره

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
شاید مفهومی نخونده بودی سوالای کلیشه ای بلد بودی بیخیال عزیزم فدا سرت ایشالا موفق باشی

من چنتا مبحث حذف کردم ولی باقیش رو عالی کار کردم و با اعتماد به نفس رفتم سر جلسه😭

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ولی حس میکنم شما بد خوندی

وگرنه که بقیه هم باید همین جوری میشدن

از سنجش طرفداری نمیکنم چون تصمیماتش عجیب و نادرسته،اما تا این حد تقصیر گردن سنجش انداختنم عجیبه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
تلاش برای موفقیت تحصیلی در کنکور ایران نسبی هس یه وقت یکی بیش از شما تلاش کرده البته منفی زدن دروس ...

من نسبت به سال قبلتر از خودم انتظار بهتری داشتم و واقعا تلاش کردم ولی پسرفت کردم

من نسبت به سال قبلتر از خودم انتظار بهتری داشتم و واقعا تلاش کردم ولی پسرفت کردم

من سال دوم ارشدم رتبم پایینتر از اولی شد

واقعا تو ذوقم خورد چون تلاشم بیشتر بود

درکت میکنم

وای من میترسم وقتی میبینم یکی تلاش کرده ولی نتونسته من کنکوری ام

هیچی معلوم نیست تا خود کنکور 

تلاش یه بخشیشه

دقیقا منم پارسال جامعه نخوندم ۲۵درصد امسال هر کتاب جامعه ۲بار خوندم منفی ۸زدم 

ریاضی یه سوال جواب دادم یا باید یه درصد میگرفتم یا اینکه غلط می‌بود و منفی ولی زده صفر 

روانشناسی حساب کردم ۶۰درصد میشدم حالا ۲۴😑😑😢