از اولم باهام مشکل داشت من نیروی قراردادی هستم رسمی نشدم هنوز تاحالا صدبار قراردادی بودنمو تو سرم زده! رئیس داره میره مرخصی ده روز امروز اینقد خطو نشون کشید واسم بعد یه حرفی زد یکی از رسمی ها خندید منم لبخند زدم فقط بعد میگه جلو این قراردادی نخند بهم اینم میخنده!!! بیشعور انگار جرم کردم.یبارم بهم گفت هیچکاره ی مملکت! نمیدونم چکارش کنم جوابشو بدم اذیت میکنه.ندم حرص میخورم از ظهر از حرفاش دارم حرص میخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا حرفاش برات مهمه ؟ اهمیت نده مطمئن باش اون یا بهت حسادت میکنه یا یه مشکلی داره که خودش رو در حد ...
آخه بیشرف معاونه چطور در حد خودش نمیدونه!! 😅 همون روز اول بهم گفت تو پارتی داشتی گفتم نداشتم من پونزده ساله که درسم تموم شده چهارسال سابقه کاردارم و ارشد .اون پنج سال داره و کارشناسه ولی رسمی. نمیدونم چه مرگشه چی از جونم میخاد
در حد تیم ملی عقده ای. الان دوماهه معاون شده! امروز میگه رئیس که نباشه کی قانون میزاره؟! گفتم لابد شما!! میکه نگو شما بگو آقای مهندس فلانی ! اینقدررررر