2777
2789
عنوان

حالم از معاونمون بهم میخوره

125 بازدید | 9 پست

از اولم باهام مشکل داشت من نیروی قراردادی هستم رسمی نشدم هنوز تاحالا صدبار قراردادی بودنمو تو سرم زده! رئیس داره میره مرخصی ده روز امروز اینقد خطو نشون کشید واسم بعد یه حرفی زد یکی از رسمی ها خندید منم لبخند زدم فقط بعد میگه جلو این قراردادی نخند بهم اینم میخنده!!! بیشعور انگار جرم کردم.یبارم بهم گفت هیچکاره ی مملکت! نمیدونم چکارش کنم جوابشو بدم اذیت میکنه.ندم حرص میخورم از ظهر از حرفاش دارم حرص میخورم

با رییس در میون بزار

بگو منم اینجا نیروی شما هستم تحت امر شما قرار نیست کسی بهم بی احترامی کنن چه موقت باشم چه دایم باید مقررات اینجا رو رعایت کنند 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حرفاش برات مهمه ؟ اهمیت نده مطمئن باش اون یا بهت حسادت میکنه یا یه مشکلی داره که خودش رو در حد ...

آخه بیشرف معاونه چطور در حد خودش نمیدونه!! 😅 همون روز اول بهم گفت تو پارتی داشتی گفتم نداشتم من پونزده ساله که درسم تموم شده چهارسال سابقه کاردارم و ارشد .اون پنج سال داره و کارشناسه ولی رسمی. نمیدونم چه مرگشه چی از جونم میخاد

با رییس در میون بزار بگو منم اینجا نیروی شما هستم تحت امر شما قرار نیست کسی بهم بی احترامی کنن چه م ...

رئیس رفته مرخصی این دور برداشته! خیلی ناراحتم میگم منم اگه شانس میاوردم الان رسمی بودم اینم جرات نداشت اینقدر حرف بزنه

رئیس رفته مرخصی این دور برداشته! خیلی ناراحتم میگم منم اگه شانس میاوردم الان رسمی بودم اینم جرات ندا ...

اومد بگو

بگو شما که نیستید همه چیز بهم می ریزه

بعضی ها خودشون رو جای شما می زارن

بزار بیاد بگو

اینم تحمل کن تا اون بیاد 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
چقدر عقده ایه!باورم نمیشه

در حد تیم ملی عقده ای. الان دوماهه معاون شده! امروز میگه رئیس که نباشه کی قانون میزاره؟! گفتم لابد شما!! میکه نگو شما بگو آقای مهندس فلانی ! اینقدررررر

اومد بگو بگو شما که نیستید همه چیز بهم می ریزه بعضی ها خودشون رو جای شما می زارن بزار بیاد بگو ا ...

خدا کمکم کنه. صداش بلند میشه تپش قلب میگیرم.میگم الان میاد باز تیکه میندازه! کار دوتا واحدو بهم داده بعد میگه میخام وقت بیکاری نداشته باشی!!!

خدا کمکم کنه. صداش بلند میشه تپش قلب میگیرم.میگم الان میاد باز تیکه میندازه! کار دوتا واحدو بهم داده ...

بگو چه عالی تجربه بیشتر کسب میکنم برای زمانی که رسمی شدم 🤣🤣🤣

بلد نیستیا

آدم استرسی هستی من اصلا نمی ترسم کسی سرم داد بزنه.

بندازه هوشیار باش با هوشیاری یا جواب بده یا نه

وقتی تنهایی جواب بده

وقتی دیگران هستن سکوت کن که دیگران شاهد باشن