2777
2789
پروسه ی گرفتن وام زمان بره؟بعد قسطش چقدره ؟

اول اینکه بانک کارگشایی سره ۷۵ گرم طلا فقط ۲۵ تومن وام میده در صورتیکه مجموعه طلای گلدیس رو ۷۵ گرم تقریبا ۶۰۰ میلیون وام میده شرایطشون رو به طور دقیق تر میتونی از خودشون بپرسی برات شمارشون رو میزارم مجموعه طلای گلدیس 

021 4428 4292

سلام وام طلا بانک ملی(کارگشایی) به این صورت هست که به ازای هر 50گرم طلا 20میلیون وام پرداخت میکنن فقط هم طلای زینتی نه سکه و شمش

از قبل زنگ میزنی شعبه نوبت میدن چه روزی بری با کارت ملی و طلا ها میری بانک فرم پر میکنی بهتره از قبل افتتاح حساب ملی انجام داده باشی که معطل نشی تا قبل 2نهایتا 5عصر همون روز پول تو حسابه

سال بعد همون تاریخ 25.200باید به بانک پرداخت کنی طلات رو پس بگیری، تمام

بصرفه نیس الان ولی اگه جای امنی تو خونه نداری برای نگهداری طلا و یا اینکه به پول جزئی میخوای ولی نمیخوای طلا بفروشی خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.