2777
2789
عنوان

خانومهای گلی که اهل پس انداز هستید 💵💰

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 75 پست
پارسیان از پول نقد بهتر نیست ؟

چرا میگم که بهتره 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخه الان گفتن ، سکه پارسیان سود نداره 😢

وا مگه میشه 

طلا که گرون میشه پارسیان هم گرون میشه 

میتونیپول هارو بزنی به حسابی که کارت نداره دوماهی یا سه ماهی یکبار طلا دست دوم بخر مثلا پلاکی زنجیری چیزی

راستی میتونی طلای دست دو هم بخری 

ببین بودجه ات چقدره

به طلا فروش بگو مثلا در حد 3 تومن یا 5 تومن طلای دست دو چیزی دارین

اگه داشت که چه بهتر بخر

وگرنه همون پارسیان بهر

من هر ماه همین کارو میکنم

وا مگه میشه  طلا که گرون میشه پارسیان هم گرون میشه  میتونیپول هارو بزنی به حسابی که کارت ...

دست دوم خوشم نمیاد میشه مثلا پارسیان بخرم ، بعداز پنج ماه بفروشم یرتیکه طلا بخرم زرا خودم ؟؟؟ 

یا ضرره؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من هر ماه دو تومن میتونم پس انداز داشته باشم لطف میکنی در مورد حواله ی طلا بیشتر توضیح بدید....لطف ...

طلا ابشده اگه پولت درحد سی چهل میلیون باشه خب یه تیکه مربعی یا دایره ای طلا بهت میدن میزاری گاو صندوق

که نه مالیات داره نه اجرت هیچی خالصه 

اگه پولت کم باشه خب اون طلا خیلی ریزه و ممکنه گم بشه پس طلا فروش بهت حواله میده عین فاکتور خرید و هر زمانی که پول لازم داشتی میتونی برداشت کنی 

مثلا تو اندازه ده میلیون فاکتور داری بعد یه میلیون لازم داری میری به طلا فروش میگی 

اونم حوالتو عوض میکنه یه تومنمو بهت میده 

دیگه لازم نیست عین طلا بفروشی و ضرر بدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨