2777
2789
عنوان

خانم های باردار عزیز لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سال پیش سقط کردم تو اون بارداری زیر دلم خیلی خیل درد میکرد مث پریودی سینه هام خیلی کم درد میک ...

علت سقطتون چی بود؟ من چهار ماهش بود قلبش ایستاد بیمارستان سقط کردم

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
من خودم فقط تخمدانام تیر میکشید بیشتر.تا درد 

یه روز سمت چپم یه روز سمت راستم خیلی کم گرفتگی دارن خیلی کم کلا تمامی علائم بارداری رو دارم اما در حد خفیف

علت سقطتون چی بود؟ من چهار ماهش بود قلبش ایستاد بیمارستان سقط کردم

نفهمیدم عزیزم 

گفتن شوهرم ضعیف بوده اماکم بود

و اینکه من وقتی باردارم خیلی این ور و اون ور رفتم اصلا رعایت نکردم😔

نفهمیدم عزیزم  گفتن شوهرم ضعیف بوده اماکم بود و اینکه من وقتی باردارم خیلی این ور و اون ور رف ...

چند وقتش بود سقط شد

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
چند وقتش بود سقط شد

۵ هفته و ۲ روز 

بهن ظلم شد وقتی که لکه بینی داشتم صورتی بود

شوهرم شیفت بود زنگ زدم بهش تا بیاد یکی دیگه منو ببره شب شد و رفتیم به بیمارستان اونحا گفتن قلبش تشکیل نشده پس نمیتونیم بهت شیاف بدیم و بدترش اینکه معاینم کردن😭😔

چند بار این اتفاق افتاد انگار از وجودم داشتن میکندنش

دیگه وقتی داشتم شیافو استفاده میکردم خیلی دیر شده بود شیافو با صلاحیت خودم استفاده کردم

الان که دارم مینویسم قلبم تیر میکشه😔

۵ هفته و ۲ روز  بهن ظلم شد وقتی که لکه بینی داشتم صورتی بود شوهرم شیفت بود زنگ زدم بهش تا بیا ...

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم. ولی بازم خداروشکر کن این اتفاق پنج هفتگی بود. تا زیر دوماه خیییییییلی طبیعیه این اتفاق. من ۱۴ هفتم بود بچم پسر بود استخون هاش تشکیل شده بود با زایمان طبیعی سقط شد چون که درشت بود دو روز بستری بودم انگشتای کوچولوشو دیدم تمام زجر دو عالم رو کشیدم. تاپیکم هست تجربیاتم نوشتم. خدا سر کسی نیاره. امروز از بهداشت بم زنگ زدن گفتن مراقبت بارداری داری چرا نیومدی. گفتم بچم دو ماه پیش رفت دیگه چه مراقبتی. 

خودم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
عزیزم آخ دکترا میگن امکانش نیست و اینکه دیگه اصلا هیچ علائمی نداشتی درد گرفتگی زیر شکم حساسیت سینه

من فقط موعد پریودی یکم درد پریودی داشتم ولی حساسیت سینه و تهوع و... تقربا ده روز بعد از موعدم شروشد