پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
عزیزم من ماه پیش از وقت تمام شدن پریودیم سینه هام داشتن میترکیدن رگ های آبیهم نمایان شد ۵ روزم زود پ ...
عزیزم من بارداری اولم سینه هام بزرگ شدن یهو سایزشون دوبرابر شد و سففففت و سنگ شد و دردناک. الان این ماه استرس شدید دارم همه علایم رو دارم فقط سینه هام عادی و نرماله عین روزای عادی. بخاطر همین که سینم تغییر نکرده یذره امید دارم که باردار نباشم. دیگه نمیدونم تجربم در همین حده
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
عزیزم من ماه پیش از وقت تمام شدن پریودیم سینه هام داشتن میترکیدن رگ های آبیهم نمایان شد ۵ روزم زود پ ...
شنیدم خود اقدام هم ممکنه علائم کاذب بیاره.