2777
2789

تراز با رتبه فرق داره

تراز هر چی بالاتر باشه بهتره

رتبه هر چی پایین تر باشه بهتره

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز با رتبه فرق داره تراز هر چی بالاتر باشه بهتره رتبه هر چی پایین تر باشه بهتره

میشه برام این ترتز رو حساب کنید نمره کل ازمون اختصاصی ۵۰۳۲ونمره کل سوابق تحصیلی ۴۰۲۱

میشه برام این ترتز رو حساب کنید نمره کل ازمون اختصاصی ۵۰۳۲ونمره کل سوابق تحصیلی ۴۰۲۱

4627/6

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))