2777
2789

کالری شماری شنیدم خیلی جواب میده

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم فقط اراده داشته باش خودت کمخوری کن ۷ و ۸ شب به بعدم چیزی نخور اگه تونستی ی پیاده روی حلقه ای چیزی بزن پول دکتر نده الکی غذاتو کم چرب کن برنجتو بدون روغن بردار برا خودت قند و شکرم حذف کن اینا رو منی بهت میگم ک بالای ۱۰ تا رژیم از دکتر گرفتم همشون همین بوده راستی ۱۵ روز یکبار ازاد بزار اینو دکترا هم میگن ولع پیدا نمیکنی ب امید اون روز رژیمتو ادامه میدی

زندگیم فدای پسرام 
من رفتم دکتر تغذیه خیلی کمکم کرد  اگه بری ک بهتره

راستش یکی از بستگان ما رفته بود دکتر تغذیه یه برگه آچار بهش داده بود گفته بود اینا رو باید بخوری 180 تومن پول ویزیتش بود اونم گفته خب تو گوگل هم سرچ میکردم اینو بهم رایگان میداد

راستش یکی از بستگان ما رفته بود دکتر تغذیه یه برگه آچار بهش داده بود گفته بود اینا رو باید بخوری 180 ...

من خودم هنوز میرم 

درسته یه برگه اچاره

ولی ویزیت 60 تومن بود

من همون هفته اول 2 کیلو کم کردم

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️
رژیم فقط اراده داشته باش خودت کمخوری کن ۷ و ۸ شب به بعدم چیزی نخور اگه تونستی ی پیاده روی حلقه ای چی ...

مادرم یه مدت رژیم خیار و هویج گرفته بود یعنی دو ماه بیشتر خیار و هویج میخورد برنج و نون  و شیرینی خیلی کم استفاده می کرد 17 کیلو کم کرد ولی دچار ریزش مو شده بود عجیب

مادرم یه مدت رژیم خیار و هویج گرفته بود یعنی دو ماه بیشتر خیار و هویج میخورد برنج و نون  و شیری ...

نه نمیگم رژیم اینجوری بگیر مثلا ۷ تا ۸ قاشق برنجو بخور یک روز درمیون نون ۲ الی ۳ کف دست سنگک یا بربری بخور میان وعده بخور حتما میوه شامتو ۷ یا ۸ شب بخور 

زندگیم فدای پسرام