2777
2789

سلام من همه نمرات نهایی امسال رو بالای19گرفتم نمره زیر19نداشتم وترازم8000شده ولی بعضی هاکه نمراتشون 17و18شده ترازشون8300 میگن چون تو ترمیم نمره بودی برات تاثیرکم گذاشته خب یعنی چی منم باهمون سطح سختی با بقیه اومدم نهایی دادم ویک ماه وقت وهزینه گذاشتم نمراتم برای امسال مال سالهای قبل که نیست اینجوری حقم ضایع بشه 

الان اعتراض بزنم هم نتیجه نمیگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی اونا که ترمیمی هستن ترازشون کمتر میشه ؟؟😶

برامن که اینجوری شده ولی بخداکه ظلمه منم با دوازدهمی ها همین سوالارو جواب دادم برا من دیگه چرا کم کردن 

همینو ازاول میگفتن بیخیال میشدم یک ماه وقت گذاشتم وهزینه کردم همونو برای کنکور میخوندم

خیلی ناراحت شدم🥲💔

کاش کنکور نبود

کاش همه ی رشته ها اینده ی شغلی داشتن و هرکی دنبال علاقش میرفت🥲💔

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

منم نظاموقدیمم برای ۱۴۰۳ نمیشه ترمیم کنم؟ یعنی بی فایدست؟

برا من که اینجوری شده اتفاقا منم نظام قدیم بودم همه نمراتم 19.75 و20 و19.5 بود ترازم 8000شده درصورتی که بقیه که نمراتشون 17و18 بوده ترازشون 8300بوده بهم میگن تو باید حداقل 9000میشدی اخه من الان چیکارکنم

💥معدل و تراز سوابق:

❕️ویژه کنکوریای ۱۴۰۲

معدل ۱۹/۷: تراز ۱۰۹۰۰

معدل ۱۹/۵: تراز ۱۰۷۰۰

معدل ۱۹/۳: تراز ۱۰۰۰

معدل ۱۹: تراز ۹۸۰۰ 

معدل ۱۸/۵: تراز ۹۰۰۰

معدل ۱۸: تراز ۸۴۰۰

معدل ۱۷/۵: تراز ۸۱۰۰

معدل ۱۷: تراز ۷۸۰۰ 

معدل ۱۶: تراز ۷۴۰۰

معدل ۱۵: ۶۸۰۰

معدل ۱۱: ۵۰۰۰ 

💥معدل و تراز سوابق: ❕️ویژه کنکوریای ۱۴۰۲ معدل ۱۹/۷: تراز ۱۰۹۰۰ معدل ۱۹/۵: تراز ۱۰۷۰۰ معدل ۱۹ ...

بااین حساب یعنی تراز منو بایکی که معدلش 17.5شده برابر گذاشتن اخه من به کی بگم به دادم برسه😢😢

میفهمم چی میگی ،من به جز دو تا درس زیر ۱۹ بقیه ۱۹ و ۱۹ به بالا بود ، الان ترازم اندازه ی اونی هست که هیجده و خورده ای گرفته امسال ! خوبه چند تا رو هم ترمیم کردم و اینجوریه باز ، با سال خودت سنجیدنت ...ظلم بزرگ تو همین معدلا بود 😑

دقیق که نیس ولی تقریبا اون چیزی که مشاورا تحلیل کردن 😕

نه درسته چون توهمین نی نی سایت یکی که بین17تا18 بودهمه نمراتش ترازش 8600شده بود بهم میگفت برلی توباید9000حداقل میشد