سلام به روی ماهتون
خانمای خوشگل من تازه رفتم خونه خودم و زیاد تجربه فوت وفن آشپزی ندارم
5-6 کیلو بادمجون خریدم اومدم بهش نمک زدم یکم وسواسی شدم گفتم شاید بیشتر نمک بزنم 100% تلخی بادمجون میره خلاصه سرخ کردم و فریز کردم .
حالا که دارم توی خورش بادمجون میریزیم انقد شور شده که نگو . همون موقع که سرخ کردم چشیدم خوش نمک بود ولی شور نبود
مامانم گفت الان که شور شده چندتا آب بجوشون اینظوری بهتر میشه .
با اینکه 5-6 بار میجوشونمش و آبشو عوض میکنم بازم طعم شوری رو داره
حالا چیکار باید بکنم که این همه بادمجون حیف نشه .
اومدم کوکو درست کردم طعم کوکو بادمجون خیلی دلچسب نیس .
کسی پیشنهادی داره ؟