2777
2789

سلام به روی ماهتون 

خانمای خوشگل من تازه رفتم خونه خودم و زیاد تجربه فوت وفن آشپزی ندارم 

5-6 کیلو بادمجون خریدم اومدم بهش نمک زدم یکم وسواسی شدم گفتم شاید بیشتر نمک بزنم 100% تلخی بادمجون میره خلاصه سرخ کردم و فریز کردم .

حالا که دارم توی خورش بادمجون میریزیم انقد شور شده که نگو . همون موقع که سرخ کردم چشیدم خوش نمک بود ولی شور نبود 

مامانم گفت الان که شور شده چندتا آب بجوشون اینظوری بهتر میشه . 

با اینکه 5-6 بار میجوشونمش و آبشو عوض میکنم بازم طعم شوری رو داره 

حالا چیکار باید بکنم که این همه بادمجون حیف نشه . 

اومدم کوکو درست کردم طعم کوکو بادمجون خیلی دلچسب نیس . 

کسی پیشنهادی داره ؟ 



یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غذایی که باهاش میپزی نمک نریز

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

نمیشه کلا به خورشت نمک نزنی فقط نمک بادمجونا باشه 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز