سلام دوستای گلم میخوام براتون داستان زندگیمو بگم تصمیم داشتم وقتی که مشکلاتم تموم شد بنویسمش اما الان از همین روزهای سختم شروع میکنم و میخوام با افتخار از مسیر تغییراتم براتون بگم که البته از خود همین سایت استارت خورد با تاپیک های پربار آرتمیس عزیز ، گرانبها و رویا جون
من فرنازم از اولین کاربرای این سایت ارزشمندم اون موقع تازه پسرم آرتین رو باردار بودم بچه های قدیمی تر منو میشناسن سایت تازه راه اندازی شده بود منم تازه ازدواج کرده بودم با یه دنیا عشق باردار بودم من عاشق بچه اما شوهرم نه همیشه از اینکه بچه دارشیم میترسید میگفت بچه باعث میشه تو منو دوست نداشته باشیخلاصه علارغم میل اون و با اصرار من کاملا با برنامه ریزی بچه دار شدیم و اونم که عاشق پسر بود به لطف خدا اولین بچه مون پسر بود تو تاپیک شهریوریهای ۸۶ یه عالمه دوست خوب پیدا کردم که هنوز هم باهم رابطه داریم با چندتاشون ارتباط خانوادگی که الان درحد اینستا و چت هست من اون موقع شرکت نفت کار میکردم و شوهرم هم مهندس it همون شرکت نفت بود ما با عشق زیاد علارغم موافقت خونواده ها با هم ازدواج کردیم
سه ماه باهم دوست بودیم بعدش اومد خواستگاریم نه از لحاظ فرهنگی باهم جفت و جور بودیم نه از لحاظ موقعیت اجتماعی مادرم و خواهرم به شدت مخالف خانواده اونم همه شون مخالف بودن چون اونا مومن و با حجاب اما ما نه پدرم از بچه گی ما رو آزاد و درست تربیت کرده بود میدونست که من با پیمان دوست هستم و حتی با هم اومدیم خونه تا با بابام حرف بزنه و پدرم همونجا بهش گفت من به انتخاب دخترم احترام میزارم میدونم که درست انتخاب میکنه خلاصه ما با هم ازدواج کردیم مشکلات مالی زیادی داشتیم اما با عشق زیادهمه رو تحمل کردیم من دوسه میلیونی پس انداز داشتم چون غریق نجات و مربی شنا بودم تابستونا تو دریا کار میکردم و پولمو پس انداز کردم هرچند از لحاظ خانوادگی و وضعیت مالی خوبی داشتیم اما مادرم دوست داشت ما مستقل باشیم شوهرم اما هیچ پس اندازی نداشت و تازه از سبزوار به تهران اومده بود منم چون خواهرم داشت جدا میشد به اصرار مادرم علارغم میل پدرم خونه ویلایی شمالمون رو اجاره دادیم و اومدیم تهران تازه من از دانشگاه فارغ التحصیل شده بودم و دربه در دنبال کار بودم .
شب خواستگاریم تازه شوهرم با پارتی بازی برادرش که تو وزارت اطلاعات بود تو ناجا کار پیدا کرده بود و خودش هم عصرها تو مغازه پسرداییش کارهای تعمیرات کامپیوتر و پخش فیلم و سی دی کار میکرد