بچه ها من ۷روزه از موعد پریودم گذشته روز ۴رفتم ازمایش دادم بتا منفی بود بی بی چک حاله انداخت اما بهم گفتن زود ازمایش دادی پریود نشدم هنوز درد پریودی زیادی دارم ترشح زیاد درد لگن و امشب یه لک قهوه ای دیگم لک ندیدم به نظرتون باردارم یا نه ؟در ضمن نه کیست دارم نه پریودیام نامنظمه این اولین باره که تاخیر دارم
❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩❤️👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداًخیلیادَمازتنهاییمیزنن..مثلاینکہآیہ..«یارفیقمنلارفیقلہ...»روفراموشکردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگوید به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلا زود انجام دادم جفتشو فقط واسم عجیبه چون من انقدر عقب نمیداختم و پریودیام زود شروع میشد
چه زودی بعد چهار روز تاخیر خوب موقع بوده،والا قبل موعد هم نشون میده،بازم میخای صبرکن ولی تاخیرت برای همون کیسته،وگرنه اگه حامله بودی کم هم که بود با بتای خون نشون میداد
چه زودی بعد چهار روز تاخیر خوب موقع بوده،والا قبل موعد هم نشون میده،بازم میخای صبرکن ولی تاخیرت برای ...
کیست ندارم تنبلی ندارم نامنظمی ندارم کاملا چکاپ شدم.چرا من شنیدم بعضی خانپما بعد بیست روز تازه بتا نشون میده یا حتی نشون نمیده و از سونو میفهمن باردارن واسه همین شک دارم.توی نینی سایت خیلیا بودن با شرایط من حتی امپول زدن و بعد فهمیدن باردار بودن
کیست ندارم تنبلی ندارم نامنظمی ندارم کاملا چکاپ شدم.چرا من شنیدم بعضی خانپما بعد بیست روز تازه بتا ن ...
کسی که بعد بیست روز نشون میده دیرتر حامله شده لقاحش دیربوده وگرنه هورمون بارداری از همون لانه گزینی ب بعد ترشح میشه،ایشالا شماهم مثل اوناباشین بخیل که نیستم ولی طبق چیزی که دیدم نظرمو دادم
کسی که بعد بیست روز نشون میده دیرتر حامله شده لقاحش دیربوده وگرنه هورمون بارداری از همون لانه گزینی ...
اره منم حدس میزنم اخرین اقدامم ممکنه اکی شده که اینجوریم
اصلا مهم نیست واسم که باردار باشم یا نه این بلاتکلیفی ازاردهندس کلا میترسم مشکل دبگه ای داشته باشم جز بارداری که پریود نشدم.حالا چند روز صبر میکنم ببینم چ میشه