2777
2789
عنوان

بیشعوری خانواده شوهر

1094 بازدید | 56 پست

جاریم خونش واحد کناری مادرشوهرمه یه بار جاریم و شوهرش خونه نبودن نامزدم و برادرشوهر مجردم کلید انداخته بودن رفته بودن خونه داداششون فیلم نگا میکردن.

این کار اوج بیشعوریه ک یکی خونه نباشه بعد کلید بندازی بری خونش. بعد شما فک کنین جاریم قراره از اونجا بره بعد ما بعد عروسی بریم جای اونا زندگی کنیم من واقعا طاقت همچین رفتارایی رو ندارم انگار حریم خصوصی و امنیت نداری هر آن ممکنه یکی بیاد خونت یا اگ دو دیقه پاشی بری خونه مادرت وقتی نیستی یکی میاد خونت خیلی حس بدیه شاید آدم ی چیزی تو خونش قایم کرده همش باید استرس داشته باشه بگین چیکار کنم بعد عروسی این بلاها سر من نیاد 

فقط نگین نرو اونجا چون شرایطشو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی نصیحت. اصلا نزدیک خونه مادرشوهر نباش. حالا چ شرایط این طور باشه چ عالی... پشیمون میشی. 

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

من مادر تجربه های این چنینی ام ولی چی بگم اخه😔

من هیییچ حریم شخصی ای ندارم حتی لباس شخصی ندارم🤣میان میپوشن میبرن صاحب میشن ،میان میخورن میریزن میپاشن میبرن،میان میمونن میخوابن میرینن🤣🤣🤣🤣🤣

نگم برات

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد