2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان .. 🌱

289 بازدید | 16 پست

بچه ها برا فرهنگیان رتبه هم تاثیر داره؟

یا فقط ترازت بالای ۶۵۰۰ باشه حله

اگه در این مورد اطلاعاتی دارین ممنون میشم باهام درمیون بذارین.. 

خیلی مهمه برام

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
رتبهههع مهمه

تا چ حد؟

ممکنه بخاطر رتبه ی بالا دعوت ب مصاحبه نکنن؟

یا ممکنه دعوت بکنن، ولی رد بشه ادم 

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم امسال تراز بالای ۶۵۰۰ برای سهمیه آزاد

۵۷۰۰ یا ۵۹۰۰ برای سهمیه ایثارگران

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تا چ حد؟ ممکنه بخاطر رتبه ی بالا دعوت ب مصاحبه نکنن؟ یا ممکنه دعوت بکنن، ولی رد بشه ادم 

اره 

پارسال دوستم با رتبه ۱۰۰۰ دعوت شد

اون یکی با ۲ هزار نشد

و بشنوید از کراشی که تبدیل ب شوهرم شد😂😍
تراز مهمه و اینکه خب ترازت کم باشه رتبه هم کم میشه دیگه رابطع مستقیم😆

انقدرم که رقابت برای فرهنگیان زیاده؟

چرا واقعا؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تراز مهمه و اینکه خب ترازت کم باشه رتبه هم کم میشه دیگه رابطع مستقیم😆

درسته ولی با ترازی ک مجاز میشه، تخمین زدم، یع رتبه ای شد حول و حوش 2۰ هزار .. میخوام بدونم ممکنه بخاطر این رتبه آدم قبول نشه؟

۶۵۰۰ ب بالا بودن تراز ، شرط لازمه ولی کافی نیست بقیش رو رتبه و مصاحبه تعیین میکنه

اهاا .. ممنونم🌹🌹

درسته ولی با ترازی ک مجاز میشه، تخمین زدم، یع رتبه ای شد حول و حوش 2۰ هزار .. میخوام بدونم ممکنه بخا ...

اره ممکنه خودم دیدم اونایی ک بالای ۶۵۰۰ میشن مجاز میشن مثلا طرف ۶۶۰۰ میشه حتی شاید دعوتم بشه ولی تو مصاحبه رد میشه و شانسش کمه

در عوض کسیکه مثلا نزدیک ۸۰۰۰ هست شانسش بالاست

انقدرم که رقابت برای فرهنگیان زیاده؟ چرا واقعا؟

برای یع خانم معلمی میتونه شغل مناسبی باشه. هم ساعت کاریش کمه، هم مزایای دیگه ش واقعا خوبه... بیمه، بیکار بودن توی تابستون، حقوق ثابت و تضمین شده و ...

کارشم سنگین نیست.. ادم علاقه داشته باشی واقعا خوبه..

بنطرم انسانی رقابت فرهنگیانش بیشتره 

همینطوره ..

برای یع خانم معلمی میتونه شغل مناسبی باشه. هم ساعت کاریش کمه، هم مزایای دیگه ش واقعا خوبه... بیمه، ب ...

آره عزیزم. فقط حقوقش کمه😁

خودم معلمم🥰