2777
2789

شوهرم کم میاره یا میخواد منو اذیت کنه خیلی جدی میگه طلاهات هست چندوقت پیش از فلانی پول قرص گرفت بابت اینکه پول پیامک ماشین اومد  هم گفت کم آوردم طلاهات هست امروز بعد اینکه گفتم چرا نمیری دنبال وام هات خبری ازشون نمیگیری چقدر بی خیالی گفت رفتم خبری نشده اگرم نشه طلاهای تو هست پس اندازه برای همین روزا خیلی ناراحتم از اینکه خیلی راحت جلوی من میگه طلا هست نداشته باشم 

اگفتم این طلاهارو دادی بهم که چندوقت ی بار حالا تو سرم منم بکوبه شوهر شما هم اینجوری حرف میزنه راجع به طلا 

آخه شوهر من میگه طلاهامون برای جفتمونه بعد یادمه اون موقع ها ک خرید خیلی سرم منت گذاشت ک من رفتم برات النگو یا دستبند یا سرویس خریدم  الان برای خودش خیلی عزیزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خیلی حریصن مثل گرگ گشنن

برای بعد از زایمان من رفته بود النگو خریده بود بعد چقدر گفت من رفتم این. همه پول دادم النگو برات خریدم الان موندم برای من می‌گفت یا خودش 

من خودم همیشه به همسرم میگم طلاهامون هست اصلا از کسی ن قرض کن ن وام بگیر برای ماشینم فروختم اسممون در اند بازم برام کم کم خرید بهترشو این جیزا تو زندگی مشترک عادیه طلا برای پس اندازه تا ابد ک نمیمونه بهترشو میخری مهم زندگیته ک اون تلاش میکنه برات

اره وبرام مهم نیست چون پول دستش میاد باز میخره برام والان ماشین برام اولویت داره تاطلا بخره میفروشم،چن روز پیش رفتیم بیرون کسی سوارمون نمیکرد چقد ناراحت شدم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

شوهر من نمیگه ولی هر جا کم بیاریم من میگم طلاهامون هست، یه بار میخواست از کسی قرض بگیره (کسی که بعدا منت میزاشت سرمون و صلاح نبود )گفتم نگیر طلا میفروشیم بعدا بهترشو میخریم ،  زندگیه دیگه بالا پایین داره  

برای بعد از زایمان من رفته بود النگو خریده بود بعد چقدر گفت من رفتم این. همه پول دادم النگو برات خری ...

نفروشی ها بره قرض کنه 

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
بهش ندی ها خواهر احمقمم هرچی ما براش خریدیم داداشون به شوهرش بدها  پشیمون شد مردا گرگ گرسنن

امشب چنان دادی سر من زد گفتم چرا نمیری سراغ وام هات گفت چکار کنم خبری نشده منم گفتم چطوری میخوای از طریق خواهر زاده وام بگیری مگه اون پول داشته قبلا تو حسابس ک بخوای وام بگیری چنان دادی زد ک به توچه آخر گفت فوقش کم هم بیارم طلاهای تو هست گفتم خوبه  اخرشم هم طلا بدم هم داد بشنوم هم منت کسی دیگه رو سر من بزاری ک به توچه ک داره منم گفتم رو طلاها نقشه نکش چون میای سرم داد میزنی اینطوری گفت هه پس انداز جفتمونه برای تو نیست فقط منم گفتم مشورت کردن درست حرف زدن هم باید درست باشه نه فقط برای طلا این نظر داشته باشی بخدا اعصابم خیلی خراب کرده 

امشب چنان دادی سر من زد گفتم چرا نمیری سراغ وام هات گفت چکار کنم خبری نشده منم گفتم چطوری میخوای از ...

بهش ندی اصلا 

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
شوهر من نمیگه ولی هر جا کم بیاریم من میگم طلاهامون هست، یه بار میخواست از کسی قرض بگیره (کسی که بعدا ...

بنظر من مردی ک نمیگه خیلی غیرت داره میدونی چرا چون اون روزا بهترین بزرگترین کادو هر زنی از طرف شوهرش بود بخواد اینجوری راحت بیان کنه خیلی بی ارزش میشه بنظرم زن خودش بگه خیلی بهتره مرد ک بگه خیلی خودشو جلوی زنش بدبخت گشته نشون میده 

اگه طلا هاتون رو برای خرید یه چیز دادین از همسرتون بخواین اون چیز یا یه بخشی ازش رو به نامتون کنه. اینجوری هم مشکل با طلا حل شده و هم سرمایه ی شما به یه شکل دیگه در اومده

راستی خانومای خوشگل من کانال فروش لباس دارم داخل ایتا، همه ی کارهامون به قیمت تولیدی هست و ارسالش به سراسر کشور رایگانه.

foroshgaheshakiba@

فروشگاه شکیبا

دوست داشتی یه سر بزن. قیمت ها را ببین و مقایسه کن

ممنونم ازتون🌹🌹