2777
2789
عنوان

شوهرتون تاحالا راجع به طلاهاتون بهتون پیشنهاد داده

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
من خودم همیشه به همسرم میگم طلاهامون هست اصلا از کسی ن قرض کن ن وام بگیر برای ماشینم فروختم اسممون د ...

من یکبار این حرف شمارو گفتم ولی بازم رفت قرض کرد گفت کم آوردم  طلاهای تو هست حالا بعد امروز بخاطر اون فلانی خیلی توروم‌ وایساد داد گفتم هم اون پول قرض داد هم من طلارو بدم اخرشم اون عزیز باشه آخرش بگی به توچه خب فرق من چیه 

بعدشم خیلی زشته طلایی ک مرد به زن کادو می‌ده تو روی زن داد بزنه کم میاره تو زندگی بگه طلاهات هست من خیلی ناراحتم ک اینجوری راحت گفت من خودم میگفتم فرق میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم خودش بگه فرررق داره تا ببینه طرفش به طلاها چشم داره

اصلا خودش بگه ، همشو از  خونه بابام که نیاوردم که بیشترشو خودش خریده، اون باری ام که فروختم رفتم بعدش به جاش برام یه سرویس سفارش داد سورپرایزم کرد ،   زندگیه میدون جنگ نیست که  باید مدارا کرد 

عزیزم ناراحت نشدی 

ن چون اگه نخوام بفروشم حتی نمیتونه اسمشم بیاره ولی چون میدونه واسه ماشین میفروشم اینو میگه،طلاها بیشتر برای همین روزاست خونه ماشین مغازه ..

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
والا مردم مردای قدیم چ جوری روش میشه مگه حالا چقدر طلا گرفته

والا اون روزا ک بهم داد اگر میدونستم اینجوری میخواد طلا طلا کنه همون موقع ها پرت میکردم تو صورتش میگفتم بدرد خودت میخوره گشنه ک ازم نخوای بعدا خودتم بگی هم داد سرم بزنی 

اصلا خودش بگه ، همشو از  خونه بابام که نیاوردم که بیشترشو خودش خریده، اون باری ام که فروختم رفت ...

منم همینو میگم شما طلاتو دادی جبران کرد براتون 

اگه طرف طلبکارانه بگه طلای تو هست هیچ وقت راضی نمی شدی 

همه مردا هم مث همسر شما نیستن که در مورد اسی هم

بنظرم اگه قرار بوده پسانداز باشه چرا به عنوان هدیه داده پس و با با این حالت طلبکاری میخاد بگیره این  بیشتر رندیه

اونای ک میگن ندع خدا کنه وقتی دیگ شوهرت بهت اعتماد نمیکنه ک بهش اعتماد نداری زندگیت کنرنگ از اعتماد کردن شوهرت بهت میشه ک چیزای ک برا خودتون میدونست رو بهش نمیدی نمیخره هیچی هیچیم ب نامتون نمیکنه یه روزی حق داره ...اینای ک میگن نده یه عقده ای هستن ک پول طلا مهمه براشون ک سوهرشون اسیر این اون میکنن اخرشون کارشون طلاقه