2777
2789
عنوان

سونوگرافی

609 بازدید | 33 پست

اولین سونو بارداری شکمیه یا واژینال؟برا من ۶هفته نوشته ولی من ۸میخوام برم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکمی. من هیچوقت سونوی واژینال نداشتم تو بارداری. چرا می خوای دیرتر بری؟ شاید دکترت یه صلاحی دونسته ک ...

اخه خانوما میگن ممکنه ضربان قلب تشکیل نشده باشه الکی استرس بدن بهت بعد من چون لقاحم دیر انجام شد یخورده حرص خوردم سر این قضیه و اذیت شدم از لحاظ روحی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
الان واسه ساک حاملگی اینا میفرسته،هفته ۸یا ۹ هم واسه تشکیل قلب

اها اخه تو نت نوشته بود واژینال یخورده ترسیدم

اخه خانوما میگن ممکنه ضربان قلب تشکیل نشده باشه الکی استرس بدن بهت بعد من چون لقاحم دیر انجام شد یخو ...

این سونو فقط برای ضربان قلب جنین نیست. خیلی چیزای دیگه اهمیت داره و به نظرم باید انجام بدی.بعدم عزیزم دکترا خودشون عقلشون می رسه. اگه ضربان شنیده نشه دوباره دو هفته بعد می فرستت واسه سونوگرافی. حتما برو و عقب ننداز.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

عزیزم مبارکه بسلامتی ایشالا بغلش بگیری🌹 

سونو شکمی انجام میدن 

بهتره ۸هفته بری وگرنه الکی بهت استرس میدن 

راستی چجوری حساب میکنی چند هفته ای؟؟؟

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
این سونو فقط برای ضربان قلب جنین نیست. خیلی چیزای دیگه اهمیت داره و به نظرم باید انجام بدی.بعدم عزیز ...

حتما.ممنون

منم ۶ هفته ودوروزم امروز نوبت سونو واژینال داشتم به دکتر گفتم میترسم انجام نمیدم گفت باشه شکمی انجام داد قلب گفت تشکیل شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم مبارکه بسلامتی ایشالا بغلش بگیری🌹  سونو شکمی انجام میدن  بهتره ۸هفته بری وگرنه ال ...

سلامت باشی گلی‌.از روی اخرین پریودم.من تو نت زدم محاسبه زمان بارداری و اورد اخرین پریودمو وارد کردم نشون داد دکتر هم ک با پریودم حساب کرد همین بودحالا با سونو بعدا دقیق ترشو میفهمم

اها اخه تو نت نوشته بود واژینال یخورده ترسیدم

من ۴ هفته بودم سونو واژینال انجام دادم چون درد  داشتم دکتر گفت یه موقع خارج رحم نباشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم ۶ هفته ودوروزم امروز نوبت سونو واژینال داشتم به دکتر گفتم میترسم انجام نمیدم گفت باشه شکمی انجام ...

ای جونم خدا حفظش کنه من ۲روزم مونده برا ۶هفته باید برم سونو امیدوارم برا منم شکمی باشه.دعا کن نی نی منم قلبش تشکیل شده باشه❤️

من ۴ هفته بودم سونو واژینال انجام دادم چون درد  داشتم دکتر گفت یه موقع خارج رحم نباشه

برا منم با بتای اولم گف ممکنه خارج رحم باشع دوباره بتا نوشت گف اگه نرفت بالا باید بری سونو واژینال ک دیگه رفت بالا گفت نیاز نیس