2777
2789
عنوان

دو روز دیگ سزارین میشم

371 بازدید | 30 پست

سلام من دو روز دیگ دکتر وقت داده برا سزارین،از الان استرس دارم شبا خابم نمیبره،خیلی ترس و درد داره؟و اینکه میشه بیهوشی رو بخوام ؟اصلا نمیخام بیحس شم،

اگ توصیه برای قبل و بعد سزارین دارین بگین ممنون میشم

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
درد نداره من18سالگی سزارین شدم 

شما بیهوش شدی یا بیحس؟خودت انتخاب کردی؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد و اینا قابل تحمله

این چند شبو بخواب وگرنه بعدش اذیت میشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
درد و اینا قابل تحمله این چند شبو بخواب وگرنه بعدش اذیت میشی

اره واقعا خیلی دوس دارم بخابم ولی خوابم نمیبره از استرس

برای من سخت نبود خیلی راضیم بیحسی خوبه

شما خودت بیحسی رو انتخاب کردی؟

بعد سز نسکافه بانبات بخور بعدش قطره شیر افزا

یعنی حتی اگ بیهوش هم شدم نسکافه خوبه؟

تامیتونی مکمل بخورشیرت مقوی بشه

چی مثلا؟

الان سر سینمو فشارمیدم شیر نمیاد اصلا،میترسم نیاد چون سزارینم میشم چیکار کنم؟

چی مثلا؟ الان سر سینمو فشارمیدم شیر نمیاد اصلا،میترسم نیاد چون سزارینم میشم چیکار کنم؟

الان ک طبیعیه نه میاد فقط بزارمک بزنه خودتمقرص پریناتالبخورتوشیردهی و ارده و شیره و عسل و آبگوشت واش و دمنوش زیره ازهمه مهم تر برای چرب شدن شیرت مولتی ویتامینه فراموش نکن گلم