2777
2789
یه تومن به بالاست فکر کنم  به نظرم واسه یه تینت انقدر هزینه نکن چیزای بهتری میشه خرید  ک ...

اها 

یه دختری میفروشه ۴۰تومن بعد قیمتشو که دیدم توی گوگل شک کردم گفتم اینجا هم بپرسم😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها  یه دختری میفروشه ۴۰تومن بعد قیمتشو که دیدم توی گوگل شک کردم گفتم اینجا هم بپرسم😂💔

۴۰ هزار میفروشه؟؟😐

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ترکیه فروشگاه اتکا برو همه چیزشون اصله از اونجا خریدم افتضاح بود واقعا فکر میکنی بخاطر ی تینت میام د ...

یه چیزی بگم ترکیه هم بعضیاشون خیلی میندازن به آدم ، باید بلد باشه طرف 

البته من منظورم به تینت لب شما نیست کلی گفتم 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اره😂میگه که خودش مستقیم میاره  والا منکه شک کردم  ولی خب خیلی دیدم تعریفشو میدن گفتم امت ...

این که دیگه خییلیی تابلو بوده فیکه یه رژ لب بی کیفیت هم الان ۴۰ تومن نمیشه 

بعد یه برند لاکچری ای مثل بنفیت که برای اونوری ها هم گرونه محصولاتشون زیر ۱,۵ ، ۲ میلیون اصلا نیست

بعد یه چیزی هم افتاده دهن ملت به نام های کپی ، در حالی که های کپی همون فیکه دیگه چرا انقدر می‌پیچونیدش!😂

وای واقعا؟ آخه تو ترکیه خیلی معروف بود اونجا یعنی پولم به چخ رفت😭😂

نه عزیزم منظورم به اون تینت لبی که شما گفتید نبود ، قیمت اون تینت لب که پارسال همون بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ بود 

بعد کلا تینت لبا به خوبی اون چیزی که تبلیغ شده نیستن 

ولی خیلی وقتا هم چون این محصولات خارجی غیر رسمی وارد میشن تو شرایط و نگهداری خوبی نیستن ممکنه تو راه اسیب ببینن یا خراب بشن