2777
2789
عنوان

لیزر برای دختر ۱۲ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 58 پست
پاهاش والله من کارش ندارم همش میخواد شلوار کوتاه بپوشه ولی خجالت میکشه همش ناراحته میترسم افسردگی بگ ...

نمیدونم 

اخه بچه این سنی چیکارداره که موهای پا زشته یاقشنگ .بگوهمونطوری برابچه ها قشنگ تره

درگیر این کارای زیبایی ازالان نشه که بعد همش داره عمل پمل میکنه یه جاشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاه با دوتا دکتر صحبت کردم گفت چون پریود میشه اشکال ندارد براش

هر چه دکتر گفته

ولی من از کلینیک که دوتا پزشک متخصص پوست و مو داره پرسیدم

گفت ما انجام نمیدیم چون بی فایده اس زیر ۱۸ هست نمیشع

هر لحظه ممکنه هورمون هاش بهم بریزه

باید به ثبات برسع 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

شما از دکتری که خودش تو مطبش لیزر میکنه نباید بپرسی چون ذی نفعه

اینکه ضرر داره یا نه از نظر علمی مبهمه چون من دیدم عوراضشو تو چند نفر بخاطر همینم خودم لیزر خانگی گرفتم که کامل بدونم چی هست و نیست

اما دختر شما از نظر هورمونی ناپایداره و بهتره یکم صبر کنین

شما از دکتری که خودش تو مطبش لیزر میکنه نباید بپرسی چون ذی نفعه اینکه ضرر داره یا نه از نظر علمی مب ...

نه اتفاقا من از کلینیکی که لیزر میکنم پرسیدم گفت ما انجام نمیدیم برای زیر ۱۸ سال 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
ضروری هم باشع سنش مناسب نیست 

برای استفاده واجبی منظورتونه یا کلا برای این کار ؟ اخه واجبی اقلا سطح پوسته بعدش هم من یه نمونه برای دخترم میگیرم سبک تره و اصلا اذیت نمیشه ۱۱ سالشه اخه توی این سن اکثرا موهای زیر بغل و ناحیه خصوصی کامل در اومده از نظر بهداشت لازما حتما یه فکری کرد براش . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
برای استفاده واجبی منظورتونه یا کلا برای این کار ؟ اخه واجبی اقلا سطح پوسته بعدش هم من یه نمونه برای ...

برای لیزر مناسب نیست

ولی اپلاسیون خوبع

پودر مو بر خوبع هم سفید می‌کنه هم نرم

اگر انقدر براش ضروریه که بزنه چرا از واجبی استفاده نمیکنی ؟ هر چند هنوز انقدرا حیاتی نیست به نظر من ...

زیر بغل بیکینیش الان یکساله که از کرم استفاده می‌کنه ولی پاهاش مثل پسراس میگه دوستام مسخرم میکنن

بله پریود میشه

هورمونهاش باید به یه ثباتی برسه و حتما آزمایش های هورمونی را بده و بررسی بشه که اگر مشکلی هست درمان بشه، وگرنه بازم در میاد . به نظرم زوده

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
نمیدونم  اخه بچه این سنی چیکارداره که موهای پا زشته یاقشنگ .بگوهمونطوری برابچه ها قشنگ تره در ...

والاه کو گوش شنوا بچه ها الان مثل زمان مانیستن که دنبال مد هستن

اونا منصف بودن پس

آره حتی

خود دکتر پرونده منو دوبار چک کرد

سابقه تیرویید دارم یا نه

کیست یا مشکل هورمونی دارم یا نه

قرص خاصی مصرف میکنم یا نه

تا حالا از دستگاه لیزر استفاده کردم

بعد دید جواب همش منفیع بازم پرسید الان نداری یا قبلا داشتی رفع شده ؟ منم گفتم کلا سابقه اینایی که تو لیست هست هم نداشتم الانم ندارم 

نوع پوستم چیع

در این حد 

زیر بغل بیکینیش الان یکساله که از کرم استفاده می‌کنه ولی پاهاش مثل پسراس میگه دوستام مسخرم میکنن

چی بگم والله بچه های این زمونه خیلی در معرض این اسیب قرار دارن که پرت بشن توی دنیای بزرگسالی اونم در حالی که هیچی ازش نمیدونن . به نظرم به بیشتر از کرم و واجبی رضایت نده اونم مثلا دو سه ماه یه بار . اگر از الان بخواد وارد این مسیر بشه پس فردا نمیتونی جمعش کنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚