2777
2789
عنوان

فردا عمل بینی دارم قلبم تو دهنمه🤣

568 بازدید | 22 پست

سلام دوستان فردا عمل بینی دارم انقدر استرس دارم که میگم چه اشتباهی بود کردم .

توصیه ای چیزی ندارین

استرسم بخاطر نتیجه ست نه بیهوشی و درد و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که عمل خوبی داشته باشی با یه نتیجه عالییییی😍

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

کاش اینستاتو داشتم یه کلیپ برات می‌فرستادم فان🤣🤣

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

من از این میترسم بخاطر بیهوشی چرت و پرت بگم😑🥲

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
زیرتیغ جراحی زنده نمیمونی حس ششمی هستم خیلی ها قبولم دارن

😐😒

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

اروم باش اوکیه هیچی نیس

زندایی من بینیش صاف صاف بود کوچولو اینقد خوشگل بود رفت عمل کرد سرشو داد بالا بعد دید ع 😐 چرا خراب شد دوباره رفت عمل کرد سرشو داد پایین قوس بهش داد الان خودش میگ پشیمونم 😑😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

داداش من سه روزه عمل کرده از درد میگه خیلی اشتباه کردم بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم ... دلم سوخت برا ...

خدایی من از ایناش نمی ترسم چون زایمانو پشت سر گذاشتم ولی بنظرتون این حرف برا کسی که الان خیلی استرس داره درسته؟😅