2777
2789
عنوان

دستبند بگیرم یا النگو؟

597 بازدید | 12 پست

خانما من مچم باریکه.یه دستبند النگویی سیاه قلم دارم. الان نمیدونم دستبند زنجیری کارتیه بگیرم یا دوتا النگو باریک؟ توی دوتا دستم دستبند باشه بد نیست؟

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی النگو من دیگه واقعا نمیبینم دست کسی همون دستبند بگیر ولی بازم ببین سلیقه خودت کدومه

منم دستبند دوس دارم

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

النگو میگرفتم چون دوتا دستبند یه جوریه النگوی مفتولی شیک بگیر ظریف ولی قشنگ

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
نمیشه دوتا دست النگو میتونی یکیش ساعت ببندی ولی کلا من ی ک عاشق النگو هستم انتخابم النگو هست برخل ...

یعنی یکی دستبند النگویی اون یکی یه جفت النگو بد میشه؟

نه تو دوتا دست دستبند جالب نیست ،النگو بگیرید🥰

اره‌جالب نمیشه

النگو میگرفتم چون دوتا دستبند یه جوریه النگوی مفتولی شیک بگیر ظریف ولی قشنگ

درست میگید