الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه موقعیتشو داری و خیاطی بلدی برو از تولیدی هایی که اطراف هست پارچه های برش خوردشونو بگیر تو خونه بدوز بفرس براشون البته ضمانت میگیرن تا اونجایی که میدونم
اقام..کارم فروش محصولات فروشگاه بصورت انلاین..بدون هیچ سرمایه اونم باگوشی..اموزش خفن زدن پیج کاری و ...
محصولات فروشگاهی با هزینه ارسال مقرون به صرفه هست که خرید کنن؟
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چند تا نمونه کار تل سر یا کش و گل سر و گیفت درست کن ببر چند تا مغازه تو شهر که کارشون فروش اینجور چیزاست نشون بده ببین قبول میکنن برات بفروشن ، ایده های این جینقیلجاتم از پینترست بگیر اگه قند شکن داری
اها برای ثبتنام...خب اول باید مشاوره بیاید تا کار برات کامل توضیح بدن..اگه دوس داشتی خب توی فروشگاه ثبتنام میکنید و اموزش میدیم...مشخصات مثه ایمیل تاریخ تولد شماره تلفن و...
اگه این کار بعنوان تجارت بهش فکر کنید و تلاش کنید میتونید درامد بالای 60 میلیون برسید..خیلیا داریم حتی به 100 تومن رسیدن...اگه به عنوان سرگرمی نگاه کنید درامد یه تومن یا کمتر ماهی برسید...