2777
2789
عنوان

حضانت فرزند بعدازفوت پدر

309 بازدید | 21 پست

اگر زن وشوهری طلاق گرفته باشند حضانت بچه ها با پدرشان باشه بعد مرگ پدر حضانت بچه ها به کی میرسه میشه راهنمایی کنین این اتفاق برای یکی ازفامیلام افتاده و مادرمیخوادحضانت بچه هاشوبگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حضانت با مادر بچه هاست ولی قیمشون پدربزرگ پدری میشه، اگر فوت کرده اونم‌که دیگه هیچی.... با مادره جفتش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به مادر البته اگه پدر بزرگ پدری بذاره

نه ربطی نداره حضانت با مادره آخر فیلم ستایش رو ببین قاضی چی میگه ؟ 

میگه از روی جهل و نبود اطلاعات اینهمه سال فراری شدی وگرنه حضانت بچه ها بعد از پدر برای مادره

به مادر البته نباید شوهر کرده باشه اگ شوهر داره به پدربزرگش میرسه

نه شوهر نکرده چن ساله بخاطر بچه هاش الان دخترش رفته دادگاه گفته من نمیخوام با مادرم باشم  قراره فردارای  بیاد کلا مغز دخترشوشستشودادن  که نیاد پیش مادرش

نه شوهر نکرده چن ساله بخاطر بچه هاش الان دخترش رفته دادگاه گفته من نمیخوام با مادرم باشم  قراره ...

اگ دختر بگه نمیخوام نمیتونه مجبورش کنه اگ بالای ۹ سال باشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
فوت نکرده ولی الزایمرداره  و صلاحیت ندا ه

مادر اگر مشکل عدم صلاحیت نداره

بهش بگو نگران نباشه

در هر حال حصانت که با خودش هست

برای قیومیت هم باید اقدام بکنه

یه مشاوره حقوقی بره بگیره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه ربطی نداره حضانت با مادره آخر فیلم ستایش رو ببین قاضی چی میگه ؟  میگه از روی جهل و نبود اطل ...

الان دخترش میگه من نمیام‌پیشت کلا عمه هاش دخترش رو عوض کردن بیچاره مادره هم  بیطاقت شده پسرش میاد دخترش نمیاد

مادر اگر مشکل عدم صلاحیت نداره بهش بگو نگران نباشه در هر حال حصانت که با خودش هست برای قیومیت هم ...

فردا رای قاضی میاد ببینیم‌چی میشه دخترش رفته دادگاه گفته نمیام پیشت  یعنی پرش کردن ها۱۲سالش پسرش میاد دخترش نه

نه ربطی نداره حضانت با مادره آخر فیلم ستایش رو ببین قاضی چی میگه ؟  میگه از روی جهل و نبود اطل ...

ولی دختر عمه من همسرش فوت کرد. خودش می‌گفت اگه بچه داشتم بدبخت بودم. چون نمی‌دادند به من. ستایش منظورش این بود که پدر بزرگ نمیتونه مادر رو بیرون کنه و جدا کنه. مادر اگه بخواد می‌تونه با بچه بمونه.