اگر زن وشوهری طلاق گرفته باشند حضانت بچه ها با پدرشان باشه بعد مرگ پدر حضانت بچه ها به کی میرسه میشه راهنمایی کنین این اتفاق برای یکی ازفامیلام افتاده و مادرمیخوادحضانت بچه هاشوبگیره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حضانت با مادر بچه هاست ولی قیمشون پدربزرگ پدری میشه، اگر فوت کرده اونمکه دیگه هیچی.... با مادره جفتش
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
نه ربطی نداره حضانت با مادره آخر فیلم ستایش رو ببین قاضی چی میگه ؟ میگه از روی جهل و نبود اطل ...
ولی دختر عمه من همسرش فوت کرد. خودش میگفت اگه بچه داشتم بدبخت بودم. چون نمیدادند به من. ستایش منظورش این بود که پدر بزرگ نمیتونه مادر رو بیرون کنه و جدا کنه. مادر اگه بخواد میتونه با بچه بمونه.