سلام دوستان واسه یه یبوست و شقاق رفتم دکتر بهم گفت توده داری سه هفته تمام کارای درمانی کردم تا پت اسکنم رفتم متاسفانه سرطان روده گرید۳بدون متاستاز اما لنفاوی هام درگیره الان پرتو درمانی میشم با قرص شیمی چهل دو سالمه دوتا جوجه دارم یعنی باید در انتظار مردن باشم کسی رو سراغ دارید خوب شده باشه بهترین دکترارو رفتم همه میگن خوب میشی اما خودم امید ندارم راهنمایی کنید..
سلام دوست عزیز خوب هستین من چت شما رودیدم از شما کمکک میخوام امروز مادرم رفتن کولونسکوپی . بعد دکتر اونجا گفته شما سرطان روده بزرگ دارین ایا تا نمونه نیاد قابل شناسیی هست . توده داخل سیگموئید هست ۵ سانت😓😓لطف کمکم کنید تا ۲ هفته چه کار کننم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام نخیر تو کبدم کیست نداشت همه یه شکل نیستن پزشک شک کنه پت اسکن یا نمونه برداری میده گریدم ۲ بود ا ...
سلام عزیزم چطورید.پدر منم توده سیگمویید .عمل کردن.اما داخل ام ار آی اصلا مشخص نبود.فقط توی آندوسونوگرافی و کلونوسکوپی مشخص بود.شیراز پیش دکتروحید حسینی عمل کردن.حالا منتظر پاتولوژی هستیم.بیس سانت از روده رو برداشتن
کلون با رکتوم خیلی فرق داره و کلا درمانشم متفاوت هستش رکتوم پایین روده هستش و جایی که نزدیک مقعد و ک ...
سلام میشه درخواست دوستی بدم
امروز ازمایش فیت مثبت شد یه ۱۰ ماهی میشه درگیر شقاق و یبوستم خوب نمیشه درد مقعد دارم تاامروز که ازمایش فیت دادم مثبت شد هنوز پیش متخصص نرفتن که کولونوسکوپی و اندو بگیره
شما علائم اولیه چی بود و چطور متوجه سرطان روده شدین؟
من سرطان روده بزرگ داشتم 40 سالمه خوب شدم اما داداشم امروز مرد
سلام میشه درخواست دوستی بدم
امروز ازمایش فیت مثبت شد یه ۱۰ ماهی میشه درگیر شقاق و یبوستم خوب نمیشه درد مقعد دارم تاامروز که ازمایش فیت دادم مثبت شد هنوز پیش متخصص نرفتن که کولونوسکوپی و اندو بگیره
شما علائم اولیه چی بود و چطور متوجه سرطان روده شدین؟