2821
2789
عنوان

سرطان روده

| مشاهده متن کامل بحث + 51259 بازدید | 215 پست

سلام دوست  عزیز خوب هستین من چت شما رو‌دیدم از  شما کمکک میخوام امروز مادرم رفتن کولونسکوپی . بعد دکتر اونجا گفته شما سرطان روده بزرگ دارین ایا تا نمونه نیاد قابل شناسیی هست . توده داخل سیگموئید  هست ۵ سانت😓😓لطف کمکم کنید تا ۲ هفته چه کار کننم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم تقریباجلسات شیمی درمانیش تمام شد ولی روده زیاد جواب نگرفته بخاطر درگیری لنف دورروده اللن 21جل ...

کبدشون رو هم گفتن درگیره؟

تو کدوم ازمایش کبد رو تشخیص دادن؟

گرید چنده رودشون؟

سلام ایشالله همه مداحل درمان به خوبی پیش بره مرحله بیماری قابل درمان احتمالا اول پرتو و بعد شیمی بد ...

گرید شما چند بود ؟ لنف هم درگیر بود؟

تو کبد مادرم یک سری کیست هم هست ولی دکتر شک داره .شما تو سی تی اسکن و ام ار ای کبدتون کیست نداشت؟

گرید شما چند بود ؟ لنف هم درگیر بود؟تو کبد مادرم یک سری کیست هم هست ولی دکتر شک داره .شما تو سی تی ا ...

سلام نخیر تو کبدم کیست نداشت همه یه شکل نیستن پزشک شک کنه پت اسکن یا نمونه برداری میده گریدم ۲ بود استیج ۳ و سه لنفم درگیر بود 

سلام نخیر تو کبدم کیست نداشت همه یه شکل نیستن پزشک شک کنه پت اسکن یا نمونه برداری میده گریدم ۲ بود ا ...

سلام عزیزم چطورید.پدر منم توده سیگمویید .عمل کردن.اما داخل ام ار آی اصلا مشخص نبود.فقط توی آندوسونوگرافی و کلونوسکوپی مشخص بود.شیراز پیش دکتروحید حسینی عمل کردن.حالا منتظر پاتولوژی هستیم.بیس سانت از روده رو برداشتن

عزیزم ،من پدرم سرطان روده با متاساز کبد داره ،سرطان رکتوم با کولون چه فرقی دارد؟امکان داره درخواست د ...

کلون با رکتوم خیلی فرق داره و کلا درمانشم متفاوت هستش رکتوم پایین روده هستش و جایی که نزدیک مقعد و کلا داستانش فرق میکنه خدا پدرتونم شفا بده

کلون با رکتوم خیلی فرق داره و کلا درمانشم متفاوت هستش رکتوم پایین روده هستش و جایی که نزدیک مقعد و ک ...

سلام میشه درخواست دوستی بدم 

امروز ازمایش فیت مثبت شد یه ۱۰ ماهی میشه درگیر شقاق و یبوستم خوب نمیشه درد مقعد دارم تاامروز که ازمایش فیت دادم مثبت شد هنوز پیش متخصص نرفتن که کولونوسکوپی و اندو بگیره 

شما علائم اولیه چی بود و چطور متوجه سرطان روده شدین؟

من سرطان روده بزرگ داشتم 40 سالمه خوب شدم اما داداشم امروز مرد

سلام میشه درخواست دوستی بدم 

امروز ازمایش فیت مثبت شد یه ۱۰ ماهی میشه درگیر شقاق و یبوستم خوب نمیشه درد مقعد دارم تاامروز که ازمایش فیت دادم مثبت شد هنوز پیش متخصص نرفتن که کولونوسکوپی و اندو بگیره 

شما علائم اولیه چی بود و چطور متوجه سرطان روده شدین؟