2821
2789
عنوان

سرطان روده

| مشاهده متن کامل بحث + 51274 بازدید | 215 پست
عزمزم چکار کردین عمل کردین کجا کدوم دکتر

دکتر روح‌الهی بیمارستان ولیعصر تهران عمل کردن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ، بابام ، سرطان روده داشت نوع بد خیم ، عمل شد و بعد شیمی درمانی از اون به بعد هم هر ۶ ماه رفت ...

عزیزم پدر منم گرفته الان ب کبد زده دکتر گفته با شیمی درمانی ۲سال زنده میمونه دارم دق میکنم برای پدر شما متاستاز بود؟

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲
متاسفانه خواهرمم درگیر این بیماری شده سرطان روده متاستازبه کبد ودومین جلسه شیمی درمانیش رو‌تمام کردخ ...

عزیزم خواهرتون درمانشون چطور پیش رفت؟

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲
سلام خوبیدببخشید حالتون چطوره و روند درمانتون تموم شد؟

سلام بله حالم عالیم خدا روشکر درمانم کلا تموم شد تو مرحله چکاپ ها هستم که تا حالا دو تاش به خیر گذشته و یکسال دیگه باید تحت نظر باشم

سلام بله حالم عالیم خدا روشکر درمانم کلا تموم شد تو مرحله چکاپ ها هستم که تا حالا دو تاش به خیر گذشت ...

برای مادر من رو زده t3n1

و از فردا شیمی درمانی و قرص رو گفته باید شروع کنیم

میشه راهنمایی کنید

از سختی و مشکلات و راه حل مشکلاتش میگید لطفا

سلام ایشالله همه مداحل درمان به خوبی پیش بره مرحله بیماری قابل درمان احتمالا اول پرتو و بعد شیمی بد جراحی نمیگم آسون سخت اما میگذره و صبوری و همراهی میخواد ..من هم پرتو شدم هم شیمی و دو بار عمل...جراح خوب حتنا برید