2821
2789
عنوان

سرطان روده

| مشاهده متن کامل بحث + 51244 بازدید | 214 پست
سلام میشه درخواست دوستی بدم امروز ازمایش فیت مثبت شد یه ۱۰ ماهی میشه درگیر شقاق و یبوستم خوب نمیشه د ...

سلام حتما به یه متخصص کلورکتال مراجعه کنید و در اسرع وقت کونولوسکوپی انجام بدید

برای مادر من رو زده t3n1 و از فردا شیمی درمانی و قرص رو گفته باید شروع کنیممیشه راهنمایی کنید

عزیزم علائمش چی بود یبوست یا چیز دیگه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر برو. ولی من به معجزه اعتقاد دارم. شب قبل خواب نیت کن. دلیل این بیماری. سرطان تو از سحرجادو هست ؟؟ اکر هست چه کسی اینجادوروبرات بزده. چه سحری توخواب بهت واضح شفاف نشون بدن. بعد ۳ مرتبه سوره دخان رو. بخون بگیر بخواب. این عمل ۷ شب.

نود درصد بیمار های سزطان از انذژی های منفی سحر وچشم زخم شدید هست

سوره بقره هرروز بخونید. تا ۶ ماه حداقل به نیت شفا. ودفع انرژی منفی بدنت از سحر طلسم چشمزخم.

کشف بزن. بعد خواب دیدی. بهم بگو. بهت بگم چیا بخونی

چله زیارت عاشورا به روش حق شناس. توسل به امان حسین بیماری های لاعلاج مثل سرطان یا بدتر شفا گرفتن با این چله