2821
2789
عنوان

سرطان روده

| مشاهده متن کامل بحث + 51276 بازدید | 215 پست
الان زده به پرده صفاق نمیدونم دکترش میگه اونجا رو برداشتیم کامل این دوباره عود کرده گرید ۴ هست پرسی ...

و اینکه پدرتون کدوم قسمت روده بود کولون یا رکتوم؟؟،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و اینکه پدرتون کدوم قسمت روده بود کولون یا رکتوم؟؟،

کولون 

اگه اطلاعی دارین بازم بگین ممنون میشم با یه دکتر دیگه صحبت کردم گفت وضعیتش خوب نیس جراحی هم شاید جواب نده 

اما دکتر خودش گفت بعد شیمی جراحی میشه 

خیلی حالم بد شده 

کولون اگه اطلاعی دارین بازم بگین ممنون میشم با یه دکتر دیگه صحبت کردم گفت وضعیتش خوب نیس جراحی هم شا ...

نه عزیزم اینطور نیست اگه فقط یه جا درگیر حتما با شیمی و عمل خوب میشه 

کولون اگه اطلاعی دارین بازم بگین ممنون میشم با یه دکتر دیگه صحبت کردم گفت وضعیتش خوب نیس جراحی هم شا ...

من کسانی می‌شناسم تو روده با متاستازهای وسیع الان چند ساله تحت کنترل دارن زندگی میکنن و اینکه آزمایش ceaخونشون چنده؟و جراحی ن کی بوده،

تو جراحی های شکمی روشی هست به نام هایپک که تو متاستازهای شکمی روده خیلی جواب داده 

من کسانی می‌شناسم تو روده با متاستازهای وسیع الان چند ساله تحت کنترل دارن زندگی میکنن و اینکه آزمایش ...

واقعا جدی میگین 

خدا از دهنتون بشنوه انشاءالله خدا بهمون رحم کنه فقط 

پدرم پرده صفاق درگیره خدارو شکر به کبد و کلیه نزده 

ولی خب خیلی میترسیم

من کسانی می‌شناسم تو روده با متاستازهای وسیع الان چند ساله تحت کنترل دارن زندگی میکنن و اینکه آزمایش ...

آزمایشش ۸۹ بود 

دکترش گفته بود چرا اینقد بالاست سریع سی تی یا ام ار آی و سونو وازمایش های دیگه نوشته بود 

تو سی تی مشخص شد صفاق درگیر شده متاسفانه 

عدد آزمایشش خیلی بالاس؟؟ خطرناکه؟؟

بله cea بالاست که خوب تو متاستاز بالا میره بعد جراحی و پاسخ دادن به شیمی درمانی این عدد میاد پایین من میشناسم کسی که با cea۸۰۰درمان شده داره زندگیشو میکنه ...هایپک تهران فقط دکتر بهلولی استاد این کار هستن و بهترین پیشش حتما ویزیت برین...‌

بله cea بالاست که خوب تو متاستاز بالا میره بعد جراحی و پاسخ دادن به شیمی درمانی این عدد میاد پایین م ...

ممنونم انشاءالله جواب بگیریم .

حتما نوبت میگیرم بریم .

تشکر ❤

که وقت گذاشتین و جواب دادین 

عزیزم ، بابام ، سرطان روده داشت نوع بد خیم ، عمل شد و بعد شیمی درمانی از اون به بعد هم هر ۶ ماه رفت ...

سلام عزیزم خداروشکر میشه بگید پدرتون گرید چند بود چند جلسه شیمی درمانی شد؟