2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم دارم جون میدم

355 بازدید | 13 پست

کلی بدهکاری داره ولی پی رفیق بازیع دیروز گفتم با رفیقات ی امروز نرو اخه قرارهم داشتیم گفت من خونم جایی نرفتم بعد دیدم چندساعت خبری ازش نیس و در دسترس نیس اخرم اومده میگه من که کار بدی نکردم. پیش ررفیقاشم بهم میگفت چرت پرت نگو.اومد کلی دعوا کردیم و کتک کاری ازش جدا شدم اونم از دیشب خبری ازش نیس.دارم واقعا جون میدم حالم بدت چیکار کنم.دوسال هرروز باهم بودیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  ناراحت نباش تو بهش وابسته شدی وگرنه خودت به شخصه می‌دونی که رفتار و عادات اون ناپسند هستش پس مطمئن باش چند روز بگذره حال دلت خوب میشه چون یا باید خودش رو اصلاح کنه یا اینکه شما بعد از ازدواج همیشه تنهایی  و دلواپسی رو تجربه کنی عاقل باش عزیزم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️