2777
2789

سلام.من پسرم ۴سالشه و دخترم ۱ سالشه.خیلی همو دوست دارن و درحالت عادی هم کاری به هم ندارن.پسرم که اصلا حسادت نمیکنه به خواهرش و اینطور نیست که عمدا اذیت کنه ولی تا یچیزی برمیداره خواهرش میخواد ازش بگیره😐بعد گاهی کوتاه میاد و میده بهش گاهی هم نه.دو طرفشو میگیرن این بکش و اون بکش🥴.یا پسرم تسلیم میشه و میره ناراحت یه گوشه میشینه یا دخترم میبازه و گریه ش درمیاد.منم سعی میکنم تا وقتی به هم آسیب نمیرسونن دخالت نکنم که مشکلشونو خودشون حل کنن.ولی وقتی دعواشون میشه مدام چشمشون به منه که یچیز بگم🤐شماها چیکار میکنید؟

نمیدونم شاید من اگه جای شما بودم به پسر بزرگم میگفتم اون کوچولویه از شما یاد میگیره وقتی چیزی میخواد شما بهش بده پسرم تا لجباز نشه بعد که پسرتون بهش بده چندبار کوتاه میاد دخترتون

دختر من ۴سالشه پسرم یک سالونیم دقیقا همینه ولی دخار من حاظر نیست بده بدیش اینه پسرم میگه مامان بگیر گریه میکنه دخترممدوست نداره بده بازم گوتاه میاد ولی وقتیم کوتاه نمیاد من میگم بده بریم یکاری بکنیم یا چیز خوشمزه بدم بهت میدونم کارم اشتباه که میگم از حقش بگذره بخاطر برادرش ولی چکار کنم حوصله سر و صدا ندارم اعصابم داغونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید بگم شروع دعواهاشونه😂

هنوز دعوا ندیدی

من ۲۱داداشم۱۲

چنان جنگ جهانی راه میندازیم که ندیدی

همین تفاوت سنی رو دوستم با داداشش داره چند روز پیش سر پرنده هم دیگه رو زدن بیمارستانی شدن😂

در حال کاهش وزن🥲
نمیدونم شاید من اگه جای شما بودم به پسر بزرگم میگفتم اون کوچولویه از شما یاد میگیره وقتی چیزی میخواد ...

آخه بزرگتر هست ولی خودشم کوچیکه من بگم قانع نمیشه

دختر من ۴سالشه پسرم یک سالونیم دقیقا همینه ولی دخار من حاظر نیست بده بدیش اینه پسرم میگه مامان بگیر ...

آخه بزرگا هم کوچیکن واقعا خودشون.من دلم نمیاد زور بگم به بزرگه خودش بچه ست

بزار یسال دیگه بشه ببین چی میشه!

من الان دخترم دوساله پسرم شش سال

یعنی گاهی خودمم میشینم باهاشون گریه میکنم!!!

سر هر جیزی دعوا دارن..خوراکی.بازی.وسایل.....

سال پیش دخترم کوچیک بود دعوا شدت نداشت 

الان دخترم  چنگ و گاز میگیره...پسرمم با دست میزنه

گاهی انقدر کلافه میشم  که دراخر جفتشون  رو از اون چیز چ وسیله چ خوراکی.....محروم میکنم.همش باید بینشون باشم ک درگیر نشن.😧

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
آخه بزرگا هم کوچیکن واقعا خودشون.من دلم نمیاد زور بگم به بزرگه خودش بچه ست

آره طرف کوچک تر بگیرم تازه حساسترم میشن باید مدارا کنیم بیشتر باهم دوستشون کنیم دخترتو به وسیله دیگه سرگرم کن

عزیزم ما خودمون هم بچه بودیم اگه مامانمون طرفداری یک طرف رو میکرد دلخور و ناراحت می‌شدیم . تا وقتی به هم آسیب نرسوندن دخالت نکن بزار با هم کنار بیان اونا خودشون آشتی میکنن ولی اگه شما جانب داری کنی از هم کینه میگیرن 

نمیدونم شاید من اگه جای شما بودم به پسر بزرگم میگفتم اون کوچولویه از شما یاد میگیره وقتی چیزی میخواد ...

آره ولی تا یه سنی مثلا تهش تا ۶ سالگی بعد از اون کوچیکه یاد می گیره که همه چیرو با زور و گریه بدست بیاره