2777
2789
عنوان

خانمای متاهل با تجربه بیان❤️

131 بازدید | 19 پست

تا حالا دیدین پسری بخاطر عشق یه دختر تغییر کنه؟

یه خاستگار دارم که خیلی ادعای خواستن میکنه یکسالی هست همه میگن ایشون دعوایی ومشروب خوره 

ولی بهم میگه تو باشی همه رو میزارم کنارتا اینجاهم چیزی ازش ندیدم تو مدت ۲ ماه حتی مشروب میخورد که الان نمیخوره بنظرتون بعد ازدواج باز شروع میکنه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر عشق اصلا کسی تغیر نمیکنه ابدا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اصلا این اشتباهو نکن.بله یه مدت داغه اولشه حتما همونی میشه که میگه بعد که هیجان اولیه خوابید میشه خو ...

😔تازگیا یچیزایی فهمیدم اما خودش گفت جریان متاهل شدنه گذاشتم کنار اونا مال گذشتس خدایی تا الان بدی ازش ندیدم هرکار بگم میکنه

الان چجوریه؟ دیگه نرفت سمت کاراش؟

خیلی وقته دیگه شراب نمیخوره 

خیلیم دعوایی نبود ولی درس شد

فقط یکم رفیق باز بود ک از وقتی تو رابطه‌ایم اونارو گذاشت کنار چون تو سنیه که کاملا پخته شده و منطقی

خیلی وقته دیگه شراب نمیخوره  خیلیم دعوایی نبود ولی درس شد فقط یکم رفیق باز بود ک از وقتی تو ر ...

اینم یدفعه ۱۸سالگی دعوا کرده که ۶ ماه هم فرستادنش زندان😐مشروب میخورد که من گفتم بدم میاد یه شب خودش اومد گفت دیگه نمیخام بخورم الان که دارم متاهل میشم دلم نمیخاد اینجوری بریم سرخونه زندگیمون ولی خانوادم میگن باورنکن پسفردا دوباره کاراشو ادامه میده😑