2777
2789
عنوان

جوش و ال دی

51 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها دکتر برای جوشام قرص ال دی داده اول نخوردم چون شوهرم گفت خیلی ضرر داره ولی الان جوشام داره اذیتم میکنه و زیاد شدن میخوام بخورم ولی نمیدونم چجوری!!

روش نوشته از اول پریودی ولی اون برای جلوگیری هست برلی جوش چجوری باید بخورم؟!

مثل همون پریودی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس از اول پریودی بخورم؟مطمئنی؟ تاحالا خوردی برای جوش یا اطرافیانت خوردن؟

از روز سوم تا پنجم باید بخوری یعنی شروع کنی 

من ال دی خوردم چاق شدم 

مارولین میخوردم بر جلوگیری بله پوستم خیلی خوب شده بود

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
برای من رو جعبه نوشته سیپروترون کامپاند

اونم خوردم قرص خوبیه

چند روزه دارم میخورم خداروشکر دیگ جوش درنیاوردم ممنون از راهنماییت

خدارو شکر عزیزم 

فقط یادت باشه هر 6 ماه باید یه ماه قطع کنی رحمت استراحت کنه